Колеги, никой да не минава по "пътя" Видин-Лом!!!! Едва ли може да се нарече път. Днес около 50 километра ги минахме за 2 часа. Напсувах се за месеци напред и съжалих колата доста пъти. Шосето е осеяно с огромни дупки, кара се с не повече от 30-40 километра, някъде.... май вече в Лом(просто няма табела и не разбрах къде сме) се кара няколко километра по най-лошия черен път, който съм виждал......Явно с пълно право се казва северозападнала България!!!!!!!! Все още съм бесен. След няколко километра по тоя път, жена ми спря да ми говори
)) Явно сметна, че е по-добре да не ме закача
Моля ви се не минавайте от там!!!!Ще кача и няколко снимки за да направя впечатлението по-силно.П.П. Пускам темата тук за да я видят повече потребители, че няокй може сериозно да си потроши колата там, да не говорим за изразходваните нерви....Вярно е че тук ще я видят повече хора, но съвсем скоро ще "потъне", заради многото нови теми в този раздел.Заради това я местя в "Пътна обстановка", където по-дълго време ще е на първата страница и където е по-логично да се потърси информация за състоянието на някой път.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар