някой в крайна сметка има ли идея колко е таксата за къмпинга край китен? Четох в нета за 7 лв на ден,но не съм сигурен,затова питам вас тук Атанас71 имаш ли идея колко е таксата и наден ли е,на престой ли е?
някой в крайна сметка има ли идея колко е таксата за къмпинга край китен? Четох в нета за 7 лв на ден,но не съм сигурен,затова питам вас тук Атанас71 имаш ли идея колко е таксата и наден ли е,на престой ли е?
Да това е таксата за един ден , но мисля че има и още за колата 1лв. на ден. Така беше миналата година сега незнам точно колко е таксата.
Лозенец е много добро предложение страхотен плаж и водата е невероятно чиста.А за нудистите има много хубав плаж за тях,често съм там понеже е голям кеф да плуваш гол.
Лозенец е много добро предложение страхотен плаж и водата е невероятно чиста.А за нудистите има много хубав плаж за тях,често съм там понеже е голям кеф да плуваш гол.
а има ли къде да се опъне палатка там?
Има една хубава горичка там може и палатка да се опне та и някоя нудиска.
а има ли къде да се опъне палатка там?
Има една хубава горичка там може и палатка да се опне та и някоя нудиска.
ще го посетя това местенце през август, щом бургазлия го хвали значи е наистина добро за почивка
Коментар