Това е за сега ... имам и от още няколко книжки ... но като ги открия ........... 

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Индикатори на таблото ...

Collapse

X
- 

Във моето уно на таблото има 3 "врътки", едната за сверяване на часовника, втората за нулиране на километража и третата като я натисна и точно до нея светва лампата дето е като (
) Нивото на спирачната течност в никакъв случай не ми е ниско, а за ръчната си има отделна лампа, която си е в изправност. Тази лампа (
) свети само докато съм натиснал "врътката". Нещо много странно ми се струва някой има ли представа за какво е това? Страх ме е да не избухне  
  :D

Коментар
 - 

тази лампа светва когато ти намалее спир течност а с тва бутонче се проверява да не би да е изгоряла крушкатаbuXus написа:Във моето уно на таблото има 3 "врътки", едната за сверяване на часовника, втората за нулиране на километража и третата като я натисна и точно до нея светва лампата дето е като (
) Нивото на спирачната течност в никакъв случай не ми е ниско, а за ръчната си има отделна лампа, която си е в изправност. Тази лампа (
) свети само докато съм натиснал "врътката". Нещо много странно ми се струва някой има ли представа за какво е това? Страх ме е да не избухне  
  :DTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар