Колеги възможно ли е лети джанти от Волво да станат на Пунтото
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги това възможно ли е ???
Collapse
X
-
Toва не си е работа, защото резбата на болтовете заминава и по някое време, джантата просто решава да изпревари колата в движение. Видях как беше паднала предна лява гума на едно Купе на магистралата..С ексцентрични болтове трябва ако е 4х100. 72 лв. без отстъпки са 16 броя. Не си струва за тия пари да се кръстиш всеки път..goro71 написа:с равномерно навиване на болтовете ставатFiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Четвърти сезон карам с джанти 4по100 с оригиналните болтове и нямам проблеми, даже тоя сезон карам само с три болта на предна дясна, защото ми прецакаха едната резба, защото не завиват болтовете като хората на ръка, а бързат да ги навъртят с гойковерта, още джанта не ме е изпреварвала, а и не мисля, че ще ме изпревари.Iv4o написа:Toва не си е работа, защото резбата на болтовете заминава и по някое време, джантата просто решава да изпревари колата в движение. Видях как беше паднала предна лява гума на едно Купе на магистралата..С ексцентрични болтове трябва ако е 4х100. 72 лв. без отстъпки са 16 броя. Не си струва за тия пари да се кръстиш всеки път..goro71 написа:с равномерно навиване на болтовете ставатpunto HGT
Коментар
-
Първия сезон даже карах и без втулки на джантите и не съм имал тресене на волана, но след това си взех, джантите са ми с централен 67,1мм, а както е ясно на фиата е на 58,1мм.Джантите наистина не хващат окото, ако беше нещо по интересно човек да се прежали и да ги монтираmuns61 написа:Това с междуцентровото няма да го коментирам, ама тези джанти са доста грозни за тая колица...
punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар