Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

буст метър - какъв?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    буст метър - какъв?

    Колеги, здравейте! Честита Коледа и весели празници! Искам да Ви попитам, като по-вещи в материята. Желая на метна един буст метър на колата.(1.9тд)Огледах тези по онлайн магазините, но ми се искаше и да намеря някой автомобил, който излиза с такъв заводско. Дали си заслужава и какви автомобили да търся за такива буст метри? Ако не, ще си взема един новм въпреки, че все ги правят до 2 бара налягане и кой знае колко точно мерят. Не гледам някакви скъпи, а нещо до 50лв.

    #2
    Boostmeter=Манометър. Купуваш си от магазина един с подходящ размер, форма и обхват, рисуваш му каквато искаш скала и си готов.
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

    Коментар


      #3
      Съгласен съм колега, но този манометър няма никакъв вид Няма и подсветка. Все пак не ми трябва за да го крия в жабката, а за да се вижда.

      Коментар


        #4
        Моят опит от монтажа и вида буустметъра.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0
        Прикачени файлове
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

        Коментар


          #5
          Aз използвам на autogauge,на вид е като на колегата Торнадо,но свети повече в бяло и е с прозрачно стъкло.Най важно според мен е да не ти бръмчи,да не ти вади очите с някаква ярка светлина и горе-долу да е точен.За сумата която казваш мисля че именно AUTOGAUGE или VDO ще ти вършат перфектна работа,аз съм доволен за сега.А иначе за много хубави и истински сумата е много по различна
          Fiat Coupe: 16V Turbo
          FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA

          Коментар


            #6
            Аз отначало бях с такъв какъвто е постнал колегата Торнадо,обаче свети много гадно и има един чалъм с едни съпротивления дето се слагат за да му се намали светлината.Отделно на това след известно време почна да показва глупости и да ми изправя косата.От миналата година съм с ВДО тип,свети много по приятно и като цяло е по-приятен и по-точен уред.Разликата в парите на двата не е голяма.
            Прикачени файлове
            Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

            Коментар


              #7
              аз отдавна не харесвам китайчета [/url]
              Power Under Pressure

              Коментар


                #8
                Супер, засега и аз съм се насочил към ВДО тип. Но видях в темата на Жоро (дано не се бъркам) за турбо Мареата, че той си е взел бустметъра от Ритмо и го е приспособил леко. Хареса ми и мисля, че такива биха мерили по-точно. Поправете ме ако не е така и кажете от какви коли да търся бустметри, понеже Ритмо не намирам

                Коментар

                Working...
                X