колеги дайте ми идея какво фолио да залепа на пунтото на предния капаки задния като цени и кое е качествено?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
карбоново фолио за пунто
Collapse
X
-
Карбоново фолио
Здравей, във всички случаи, ако искаш фолиото да издържи дълго време, сложи нещо марково. Не се доверявай на китайските карбончета. Има и хубави матови фолиа, а също така все повече навлизат в употреба и т.н. фолиа - драскани ефекти.Какъв цвят е колата, за да видим какво ще и отива?Атанас Александров
-
Скоро лепихме на колегата на Пунтото,той взе някакво беше около 30лв. метър на метър и половина и се получи много добре,дето викат,че евтиното фолио не се разтягало като се нагрее са пълни глупости.Има едно дето е около 10-12лв. метър на метър и половина,то вече не става за нищо.Ако ще си го лепиш ти те съветвам да го правиш на слънце и да изчакаш да нагрее повърхностите и фолиото(ако нямаш пистолет за горещ въздух) и така да лепиш.Разгледай в Ютуб има доста клипове как се лепи.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
"Илиенското" си е екстра. 1м х 1,27м - 7 лв ; 1м х 1.5м - 15 лв. Като цветове има бяло; черно; червено(бие на бордо); тъмно синьо; светло сиво; тъмно сиво. За моя кошер ползвам последното. По-късно ще сложа и снимки.AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
От тази ( http://trendi.snimka.bg/automobiles/...9.27854572.big ) снимка до края.Не знам, ако седи дълго време, дали няма да откърти слаби участъци по боята, ако има. Иначе, при мен не е правило поразии, а решетката например 2-3 пъти я преправях. Принципно остава малко лепило на места, където е нагрявано с пистолет за топъл въздух, ако е ползван. И тия клипчета по и-нет ги забрави. Не прецакаш ли собственоръчно 5-10 квадрата няма да се справиш сам. Определено си иска опит, а и съм сигурен, че има доста хитрини, които си ги знаят спецовете по слагането. Ще те излъжа, ако напиша, че не съм покъсал доста нерви, но определено става, а и най-важното е евтино.AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
Като го правих за първи път изгледах няколко клипа за обща култура,но в крайна сметка не използвах нито 1 от чалъмите,които бяха показани там.Като лепихме на колегата на Пунтото покрива,изрязахме парчето плюс някой сантиметър отгоре и я оставихме на слънце за да нагрее ламарината понеже нямахме пистолет.После започнахме да отлепяме в единия край,лепим разстиламе с мека линия и така отлепяме по малко и ако нещо се обърка разлепяме съвсем внимателно фолиото понеже като се е нагряло и се разстяга.На края се ос*ахме де понеже като отлепяхме за поправка не внимавахме и се разстегна доста и в края се наложи да го режем и да го надим.Стана грозничко ама него не го бърка
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
1.А фолиото има ли си собствено лепило на него?2.Използва ли се пулвелизатор с вода?3.Примерно капак като се облепя по краищата като се обърне фолиото как се задържа за да не се отлепи ?4.Продава ли се някъде фолио което изглежда така:
Trendi как стана работата с една чисттачка?С тавана видя ли зор ?
Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Най-близкият магазин за авто"тунинг" до главния вход на СТЦjoreto1405 написа:яко е станало колега да определено аз няма да го правя щото несъм правил до сега ще ми кажеш ли от къде си го поръчал твото фолио
"Илиенци". 1. Да;2. Аз ползвам само вода, макар че пр. капак е лепен на сухо1.А фолиото има ли си собствено лепило на него?2.Използва ли се пулвелизатор с вода?3.Примерно капак като се облепя по краищата като се обърне фолиото как се задържа за да не се отлепи ?4.Продава ли се някъде фолио което изглежда така:
;3. Обратната страна, трябва да е суха и чиста; 4. Не съм виждал, но и не съм търсил;Удължава се късото рамо, което е на моторчето, точно с 1 см. Има и малко за изрязване, че с повече ход закача в самата стойка на моторчето от вътре.Заеби, стана от 4-ти опит :P , както исках, но само още 1 парче за таван преебах като цяло, а не 4 хахах.Trendi как стана работата с една чисттачка?С тавана видя ли зор ?AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар