Колеги, някой има ли интерес към LE прагове, липове или други неща за Coupe-то от AutoDS? Аз ще си поръчвам LЕ липове чрез колегата kaci, който ползва отстъпка като член на FCCUK. Идеята ми е ако някой друг също мисли да си взима нещо да се съчетаем, тъй като транспорта излиза доста скъпо и няма смисъл да го плащаме поотделно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Групова поръчка на липове, прагове и т.н. за Fiat Coupe
Collapse
X
-
Колега виж и тук - http://www.tuning-gt.com/bg_bg/fiat/coupeНемски е сайта.Не са много нещата, но са на по-ниски цени.<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD- MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
_power_ написа:Надявам се си разгледал хубаво в карс и мобиле колите на части...щото са ми попадали с интересни прагове и спойлериSparco написа:Колега виж и тук - http://www.tuning-gt.com/bg_bg/fiat/coupeНемски е сайта.Не са много нещата, но са на по-ниски цени.
Коментар
-
injekciona написа:_power_ написа:Надявам се си разгледал хубаво в карс и мобиле колите на части...щото са ми попадали с интересни прагове и спойлериFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
injekciona написа:Гледал съм ги много пъти, но няма нищо интересно. Единствения вариант е някой ако иска да си свали липовете за да се направи калъп.Не че сега съм се отказал да помогна, просто след като ги спуках първия път реших да прескоча мануала на autoDS за монтиране и ги занитих за бронята
Та не ми се вярва да може да се направи качествен калъп !
injekciona написа:Някои неща вярно са по-евтини ама липовете са 74 евро. От AutoDS идват на 62 евро и доставка 33 евро........ Yellow_Flash_Colorz_PDT_30Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
nastybg написа:А аз на тебе като се видехме в паркинга на мола преди 100 лета нали ти казах, ако искаш имам кой да ти направи отливка на мойте, ти се ослуша, а сега се сетиНе че сега съм се отказал да помогна, просто след като ги спуках първия път реших да прескоча мануала на autoDS за монтиране и ги занитих за бронята
Та не ми се вярва да може да се направи качествен калъп !
nastybg написа:Имах един вариант за доставка от Германия (казвал съм ти за него) идват някъде на около 130лв с доставка до БГ !
Коментар
-
injekciona написа:Еми ако го имаш този вариант още ще е чудесно, ако не AutoDS и колкото излезнат, толкова...ПП. Липа на багажника от какво ти е, E39Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар