Здравейте колеги. Време е и аз да направя тема за моят автомобил. На кратко историята до момента:Септември 2008 година я закупихме от човек. До есента на 2009 я карах и счупих скорости. Колата я изоставих и на 2 пъти пусках за продан на части и още няколко пъти цяла. Никакъв сериозен интерес и така си ми остана колата. Колата е Fiat Bravo SX 1.4 12V 75 hp. По проект ще гоня HGT и за това съм дал такова заглавие на темата!Още докато я карах преди колата беше със 16 цолови джанти. Бартаросах ги за 15 цолови, с тези с които е на снимките по долу:

Малко преди тази година да я подкарам лятото купих железни джанти от Фиат Барчета от колегата Andro_

Купих скорости от колега, който ще го нарека Иво от Княжево.След като вече тръгнах по пътищата трябваше да намеря нова предна броня. Реших направо да си взема нещо по така и видях нещо интересно, което после го закупих. Предна броня от колегата mtroikaПо същото време закупих и фарове от Мареа от колегата Nero_Снимки на двете:
Също и монтирах спортното си гърне и махнах последното останало гърне под задната седалка. Сега колата е с права генерация и спортното гърне от зад. Звука е доста силен. Снимки скоро и някое клипче дори
След което реших да сменя монойнжекциона и го закупих заедно с още няколко части от колегата ИЛИЯНОт форума на VW си намерих чисто ново ДВД Пайнер и телевизор:КЛИПИма още някоя част закупена от някой от колегите тук, но в момента не се досещам.Благодаря на колегите, споменати по горе! Един вид без тях нямаше да съм постигнал това.Очаквайте продължение на колата в най скоро време :P

Коментар