Колеги направих си километража сус тези лентичките ЛЕД и ми свети много мога ли по някакъв начин да го намаля. Нямам оригиналното копче което намалява светлината на километража. Ако си зема копчето друго ще ми трябва ли. Ако стане със копчето къде трябва да го сваржа. Колата ми е Фиат Браво.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Километраж
Collapse
X
-
Re: Километраж
може да си вземеш едно най-малко потенциометърче и да го вържеш на плюса на веригата с диодите.Така ще можеш да увеличаваш и намаляш напрежението.А иначе за идеята ти с оригиналното копче , мисля че няма да стане защото таблото ти не е пригодено за такова и няма да има къде да го сложиш.BgAK47 написа:Колеги направих си километража сус тези лентичките ЛЕД и ми свети много мога ли по някакъв начин да го намаля. Нямам оригиналното копче което намалява светлината на километража. Ако си зема копчето друго ще ми трябва ли. Ако стане със копчето къде трябва да го сваржа. Колата ми е Фиат Браво.Благодаря предварително!FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
-
Re: Километраж
Благодаря ти много ще видя от каде мода да зема такова потенцилометърче и да сложа.Tqnkata написа:може да си вземеш едно най-малко потенциометърче и да го вържеш на плюса на веригата с диодите.Така ще можеш да увеличаваш и намаляш напрежението.А иначе за идеята ти с оригиналното копче , мисля че няма да стане защото таблото ти не е пригодено за такова и няма да има къде да го сложиш.BgAK47 написа:Колеги направих си километража сус тези лентичките ЛЕД и ми свети много мога ли по някакъв начин да го намаля. Нямам оригиналното копче което намалява светлината на километража. Ако си зема копчето друго ще ми трябва ли. Ако стане със копчето къде трябва да го сваржа. Колата ми е Фиат Браво.Благодаря предварително!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар