брато тая "добавка" на предната броня от ауди ли е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
абарт
Collapse
X
-
Значи маската е от браво, с двете мрежички отстрани. Изрязваш пластмасата в средата, по ръба.тази върху която стои емблемата. После изрязваш парче мрежа размер по желание. Подгъваш я около отвора, да застане долу горе плътно по маската и я мажеш с полиоритан за по здраво. Следващия момент!на маската има три метални щипки, една в средата долу(която пада с пластмасата), и две в краищата горе.двете ги махаш тъй като като я няма долната напъват маската надолу и отваря луфт от капака. Това е. Слагаш и карашJimy написа:Здрасти, дай моля те някакви разяснения за работата ти по маската?! Как и какво изряза, как закрепи мрежичката и тн?!Мерси ,предварително.
Поздрави!!!
fiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
-
Към момента съм си направил и добавка за задната броня, ще бъде нещо като абартовите добавки встрани с джобове + 10 см.надолу. И съм си поръчал джанти от абарт гранде пунто 17’ но имам въпрос ако може колегите с бравота да помагат. Мисля да сложа 205/40 р17 но пак са широки,трябва май да втвърдя пружините, въпросът е как, понеже до сега беше на 15 ки на 195 и при пълен завой или при друсване стърже, но не като съм сам де.та се качвам на 17 и ми трябват идеи от опит! Благодаря за вниманието. Лек и безавариен път фиатки
fiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
-
карам със 17 от фиат стило абарт широки са 7ж ет41 не опират никаде нищо не съм преправял ако са ти омекнали пружините пиши ми имам едни от 1.8 перфектни задни но едва ли ще ти опиратARaGoRN написа:Незнам еазликата в този джеи размер. Даже незнам за какво точно е на тези абарки не е описан в обявата ще го разберабкато ги получа а моите са в българия в мазата и няма кои да види какво пише там освен по модел да потърся в нета.
Коментар
-
С какви гуми си?mehanoveca написа:карам със 17 от фиат стило абарт широки са 7ж ет41 не опират никаде нищо не съм преправял ако са ти омекнали пружините пиши ми имам едни от 1.8 перфектни задни но едва ли ще ти опиратARaGoRN написа:Незнам еазликата в този джеи размер. Даже незнам за какво точно е на тези абарки не е описан в обявата ще го разберабкато ги получа а моите са в българия в мазата и няма кои да види какво пише там освен по модел да потърся в нета.fiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар