Много му отива жълтия цвят на Купето м.... му
Днес и аз ходих до моето, че не бях припарвал до него от няколко месеца. Цялото е в парчета мазилка и в ужасно външно състояние. Купих покривало, ама си го държа в къщи да не го цапам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Здравейте колеги отскоро имам луфт на волана 1-2 мм /нагоре-надолу и наляво-надясно/ .То е ясно че ще вадя волана и ще го сменям този лагер но ме интересува някой вадил ли го е,като се свали волана ли се избива или и кормилния прът се вади и ако някой знае номера му на туй лагерче,че да си го купя предварително .А дали на всички фиати е еднакво ,да си взема от някоя морга ако размера е нестандартен .С две думи-лесна ли е смяната.
Коментар
-
Що не си купиш цял механизам здрав ??? ще се видиш в приключение да зибиеш воланаMEMO написа:Здравейте колеги отскоро имам луфт на волана 1-2 мм /нагоре-надолу и наляво-надясно/ .То е ясно че ще вадя волана и ще го сменям този лагер но ме интересува някой вадил ли го е,като се свали волана ли се избива или и кормилния прът се вади и ако някой знае номера му на туй лагерче,че да си го купя предварително .А дали на всички фиати е еднакво ,да си взема от някоя морга ако размера е нестандартен .С две думи-лесна ли е смяната.Power Under Pressure
Коментар
-
Не е оттам ,цялата конзола си е напълно здрава и неподвижна,само волана трака насам-натам ,усеща се и като си сложа ръката върху кормилния прът долу при карето.kaci написа:Преди да си мисля за лагерчета и т.н. бих прегледал механизма за регулирането на положението на волана
Все си мисля, че там се крие проблема ти.
Коментар
-
Сега пак се дупих да гледам ,всичко е здраво както и заключващия механизъм ,като си сложа ръката между волана и пластмасата на ръчките се усеща луфта.Явно ще се разглобява.Въпроса е че като извадя волана лагера ще остане набит на кормилния прът и външната тръба в която е набит и няма как да го избия нагоре ,явно ще трябва или да разглобя всичко или да се опитам да набия пръта навътре като го освободя от карето,ама ако пръта е от две части за да се свива при удар после дължината му няма наместване/тоя филм съм го гледал и вече неща да го гледам /. Явно работата отива на пълно разглобяване за което нямам време в момента.Ако някой даде идея за лесен начин ок ,ако не май ще се наложи да свикна с луфта.
Коментар
-
Малко да повдигна темата.. :D От известно време колата реагира доста нервно, след като й подам или съответно отпусна газта. Или забива муцуна и след известно време започва да тегли здраво, или изтегля супер рязко, все едно съм я настъпил до край. Също така придръпва яко при каране на скорост без газ. Случва се и да изгасне, докато е студена сутрин. След това пали малко трудно и миреше на неизгорял бензин. Светва ми и дюзичката на таблото, но след 2-3 минути изгасва и всичко се оправя. Възможно ли е някакъв сензор на газта да се бъзика или пък дросела? С нов въздушен филтър и свещи съм. На диагностика не показва никакви грешки..Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар