VET написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Нямам идея! Мога само да предполагам за наличието на предишен механичен проблем, но да блокират защото не се въртят от мотора....... През годините обаче разбрах едно - смърт без причина НЯМАVET написа:Може и да съм те убил, ама как ще обясниш че валовете не се въртят когато не са имали ремък

Коментар
-
Миналия четвъртък се мотах доста из Велико Търново и няколко пъти минах покрай едно много чисто Купе което си мислех че е твоето, ама явно няма да е било то! Много Фиати карате в този градd0b0 написа:ооооо мойта красавица спи зимния си сън с такова покривало от ноември
чакаме пролетните птички да го махнат 
Коментар
-
е имах профилактика една седмица без покривалото , че много се запотява колата . защо не се обади да пим по кафе http://vbox7.com/play:70942706ca
dEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
Знаеш ли колко цигари изпуших до колата, но никой не се поинтересува защо се мотая около колата. Няма да е лошо Купе мафията да си разменим телефоните (на Л.С. разбира се). Аз по принцип доста пътувам из странатаd0b0 написа:е имах профилактика една седмица без покривалото , че много се запотява колата . защо не се обади да пим по кафе
Коментар
-
Живот и здраве Алфата.......за да изкарам кола на пистата и да я карам както трябва, трябва да съм я прежалил, а Купето все още не съм......не че няма да го сурна и него, но в БГ само и за не повече от 2-3-4-5 обиколки.......трябва да видя какво може.....kaci написа:Купето или Алфата ще ходят до Серес
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар