Здравейте на всички,реших да си сложа алуниеви джанти за летния сезон и ме интересува има ли проблем ако разтонието на дупките не е заводското 4x98 а е примерно 4x100 какви са + и - и ако възможно някои да ми каже как може да станат например джанта 4x100 на фиат които с между болтово пространство 4x98.Мерси предварително,и моля некомпетентни хора да не пишат по темата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лети джанти-Питане!!!
Collapse
X
-
Re: Лети джанти-Питане!!!
темата не е за тук...Ама ето ти моя съвет!Колега има достатъчно ефтини джанти 4х98 и със правилния централен отворqnislav_88 написа:Здравейте на всички,реших да си сложа алуниеви джанти за летния сезон и ме интересува има ли проблем ако разтонието на дупките не е заводското 4x98 а е примерно 4x100 какви са + и - и ако възможно някои да ми каже как може да станат например джанта 4x100 на фиат които с между болтово пространство 4x98.Мерси предварително,и моля некомпетентни хора да не пишат по темата
4х100 става със ексцентрични болтове но за мен винаги са били селски придобряния
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
-
Ако става въпрос и двата размера ще ти станат , само че 4х100 малко ще ти хлопа като наложиш джантата на главината.Имал съм 4х100 и да ти кажа втори път няма да ги правя тия експерименти ... ти сам си прецени за теб_power_ написа:темата не е за тук...Ама ето ти моя съвет!Колега има достатъчно ефтини джанти 4х98 и със правилния централен отворqnislav_88 написа:Здравейте на всички,реших да си сложа алуниеви джанти за летния сезон и ме интересува има ли проблем ако разтонието на дупките не е заводското 4x98 а е примерно 4x100 какви са + и - и ако възможно някои да ми каже как може да станат например джанта 4x100 на фиат които с между болтово пространство 4x98.Мерси предварително,и моля некомпетентни хора да не пишат по темата
4х100 става със ексцентрични болтове но за мен винаги са били селски придобряния
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Ако въпроса ти е що е селско изпълнението, няма изобщо да ти отговарямbiser_as написа:И що така?_power_ написа:4х100 става със ексцентрични болтове но за мен винаги са били селски придобряния
Ква е разликата точно, между джанти 4х100 с правилната втулка на централния отвор + ексцентрични болтове и джанта 4х98? 
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
мба...само ти така си мислиш...полувината рейсърчета е така карат само болтовете им държат джантите....и за тва ми беше основната мисъл , че не е хубаво такаbiser_as написа:Това съвсем лесно се оправя с подходящите втулки на централния отворTqnkata написа:само че 4х100 малко ще ти хлопа като наложиш джантата на главината.
Ползването на такива втулки се налага почти винаги при ползване на афтермаркет джанти
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
момчета момчета и от влак да са джантите има ли желание всичко става...селски изпълнения били... кое му е селското ГРАДСКИ..?Намери ти хубави джанти с 4x98 каре,освен стоковите и новите по магазините да видим,голяма рядкост са хубави джанти с междуболтово за фиат...Към колегата пуснал темата:Купи си едни ексцентрични болтове направи си едни втулки за главината и слагаи не се притеснявай!Болтовете ще са 3.50лв броя,втулките 10-15лв за 4-те джанти.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Точно така...... Аз бях така една година и нямах никаф проблем , карал съм с 240 без проблемиRacer GT написа:момчета момчета и от влак да са джантите има ли желание всичко става...селски изпълнения били... кое му е селското ГРАДСКИ..?Намери ти хубави джанти с 4x98 каре,освен стоковите и новите по магазините да видим,голяма рядкост са хубави джанти с междуболтово за фиат...Към колегата пуснал темата:Купи си едни ексцентрични болтове направи си едни втулки за главината и слагаи не се притеснявай!Болтовете ще са 3.50лв броя,втулките 10-15лв за 4-те джанти.
dEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
здр
Мерси много за отговорите,понеже са ми обещали джанти без пари затова се чудя,ако ми докарат 4x100 дали ще станат,понеже ония ден един авер си взе 4х100 и му казаха,че нямало да стане втулката беше с 1,4мм по малка отколкото трябва и те му казаха,че може да изкреви болтовете,а някои може ли да ми даде снимка на екцентричен болт да видя какво представлява?
Коментар
-
Re: здр
Тука има снимки http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=39895qnislav_88 написа:Мерси много за отговорите,понеже са ми обещали джанти без пари затова се чудя,ако ми докарат 4x100 дали ще станат,понеже ония ден един авер си взе 4х100 и му казаха,че нямало да стане втулката беше с 1,4мм по малка отколкото трябва и те му казаха,че може да изкреви болтовете,а някои може ли да ми даде снимка на екцентричен болт да видя какво представлява?
Коментар
-
Re: здр
:D Стягаш колкото нормални болтове. Три години ги карах и не мръднаха. И с оригинални OZ-втулки беха на джанти OZ.qnislav_88 написа:има някаква логика ама не достатъчна,ако не се лъжа така като гледам болтаи конуса(да конуса се оригажда сам ама ми е интересно колко ще трябва да стегнеш за да не се мърда болта в леглото на конуса) ако някои може да ми обясни по подробно
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар