от къде я взе и колко пари,че и мене много ме кефи и аз искам подобна
Струва 3 лв. Лепи се както се лепи фолио за стъкла, само че идва малко доста дългичка, та й отрязах долната част - която е съвсем прозрачна...Аз я взех от ул. Цар Симеон от един магазин за автоаксесоари.
Да/ имам си копче трябва ми балтон / много скъпа операция за такава екстра.Неможели да взема едно девойче да ми прави сенка като ми грее слънцето в очите .А за лепенката наистина е слагам с вода и после с /ракела/пласмасовата шпакла избутвам водата става добре но като я оставя няколко дни и малко е напече слънцето сама пада вече ще дам на някои където слага такива работи. Дано не падне.Слагам я тази лента щото нямам сенник и дори да има понякога ми е на високо не пази от слънцето.Нали съм късичък затова .
преди да я сложиш се маха защитното фолио от към лепящата част да не си пропуснал този момент с вода няма как да седи дълго време на предната си кола имах такава лента повече от 2 години и все още си седи
ето моя сенник.Направил сам го от фолио за стъкла.Реже се лента и лепиш и туи то.Да не говорим че при слънце направо ме спасява таи като сам я пуснал малко по ниско.А за по голема газария преди да лепна фолиото съм сложил стикери. :D
Слагам я тази лента щото нямам сенник и дори да има понякога ми е на високо не пази от слънцето.Нали съм късичък затова .
За тази цел се кара с шапка с козирка, за предпочитане "Ферари", "Шумахер" или "Фиат" Но е по удобна за градско, особено когато се въртиш на зиг-заг из града сутрин или вечер от сенник
На Мойта фиатка е фабрично при смяната на прозореца 120 лв Цялата процедура и за софия е толко 1 приятел в софия го смени в кобра пак за 120 лв ! ! ! Моя Съвет да си направите такава лента от фолио за стъкла и няма да имате грижи за нищо! И във Допълнение се поинтересувайте за стандарта на тези ленти да не го прекарате като ширина на лентата защото могат да ви се заядат полицаите !! Успех на всички
да не отварям нова тема ... да питам като стигнеш до огледалото за обратно виждане как го лепиш имам предвид режеш ли .. (немога да обясня много хубаво ) :D :D
Коментар