Karola написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16v - Оптичен тунинг
Collapse
X
-
И да има такъв home made въздуховод и да нема разлика осезаема няма(нито във вървежа на колата нито загряването),хубаво е филтъра да смуче студен въздух а не топлия от мотора...Фаровете не затъмнявай,ще береш ядове след тва,по добре намръщи капака едно хубаво,но така че да си отива с предната броня.Абартовата броня има по заоблени линии и един остро намръщен капак не мисля че ще и отива-това си е мое мнение.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
-
Именно! И аз това имах предвид за заоблените линии, нещо не ми се връзва и на мен със заострен бед-лук. А за студения въздух не можах да разбера, имаш предвид, че дори да нямам такъв въздухоодвод няма да имам проблеми ли?Racer GT написа:И да има такъв home made въздуховод и да нема разлика осезаема няма(нито във вървежа на колата нито загряването),хубаво е филтъра да смуче студен въздух а не топлия от мотора...Фаровете не затъмнявай,ще береш ядове след тва,по добре намръщи капака едно хубаво,но така че да си отива с предната броня.Абартовата броня има по заоблени линии и един остро намръщен капак не мисля че ще и отива-това си е мое мнение.Karola написа:Ами относо въздуха, според мен някъде отдолу под номера трябва да се прекара канал, от който да смуче въздух, например на абартовата броня има достатъчно пространство. Тази броня от снимката не ми харесва, затъмняването на фаровете звучи добре като идея, но няма ли да се намали видимостта? Те фиат-ските фарове и без това са малко скопени откъм светлина.. ?
Коментар
-
Точно този е, който си представям и аз. Но не знам кога ще му дойде реда за съжалениеdilyanski1977 написа:Според мене лично така капака по ми харесва и изглежда по агресивно . Но в крайна сметка всеки си има свой вкус пък и който плаща той поръчва музиката . Аз ако не бяха мойте здравословни проблеми също щях да си направя капака по този начин и също така и задния .
Коментар
-
да точно така.Запълваш предната решетка,намръщваш капака както искаш както на теб ти харесва и си караш без да правиш специални въздуховоди...Karola написа:Именно! И аз това имах предвид за заоблените линии, нещо не ми се връзва и на мен със заострен бед-лук. А за студения въздух не можах да разбера, имаш предвид, че дори да нямам такъв въздухоодвод няма да имам проблеми ли?Racer GT написа:И да има такъв home made въздуховод и да нема разлика осезаема няма(нито във вървежа на колата нито загряването),хубаво е филтъра да смуче студен въздух а не топлия от мотора...Фаровете не затъмнявай,ще береш ядове след тва,по добре намръщи капака едно хубаво,но така че да си отива с предната броня.Абартовата броня има по заоблени линии и един остро намръщен капак не мисля че ще и отива-това си е мое мнение.Karola написа:Ами относо въздуха, според мен някъде отдолу под номера трябва да се прекара канал, от който да смуче въздух, например на абартовата броня има достатъчно пространство. Тази броня от снимката не ми харесва, затъмняването на фаровете звучи добре като идея, но няма ли да се намали видимостта? Те фиат-ските фарове и без това са малко скопени откъм светлина.. ?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
До момента - ЕКСТРА!!!
Само един съвет за фаровете...На Браво-то мисля ,че ще му отиват едни фарчета от Марея - с лупите...Те мисля са с черна основа ,но можеш да я боядисаш ,в какъвто цвят поискаш...Не се занимавай с затъмняване на фарове...Това ,че си с ксенон не променя много нещата...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Колега, погледни снимките на колата (в първото мнение), фаровете ми са такива, за каквито говоришPredatorsi написа:До момента - ЕКСТРА!!!
Само един съвет за фаровете...На Браво-то мисля ,че ще му отиват едни фарчета от Марея - с лупите...Те мисля са с черна основа ,но можеш да я боядисаш ,в какъвто цвят поискаш...Не се занимавай с затъмняване на фарове...Това ,че си с ксенон не променя много нещата...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар