ivan_dice написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16v - Оптичен тунинг
Collapse
X
-
Относно голямото крило беше коментирано още в началото на темата, че не ми харесва изобщо, защото прилича на пейка за влюбениValiosport написа:И на мен най ми допада абартовия пакет за Браво, ама ти трябва голямото крило отзад и ще стане още по-добре, огледалата са спортни, аз даже бях харесал такива за типото, колата е много изчистена и стои уникално, само едни ниски пружинки
Малкото крилце стои много по-прибрано, изчистено и изискано и придава на колата много по-изпипана визия
Коментар
-
"Пейка за влюбени"Karola написа:Относно голямото крило беше коментирано още в началото на темата, че не ми харесва изобщо, защото прилича на пейка за влюбениValiosport написа:И на мен най ми допада абартовия пакет за Браво, ама ти трябва голямото крило отзад и ще стане още по-добре, огледалата са спортни, аз даже бях харесал такива за типото, колата е много изчистена и стои уникално, само едни ниски пружинки
Малкото крилце стои много по-прибрано, изчистено и изискано и придава на колата много по-изпипана визия 
Не открих никъде какъв е размера на гумата, защото обмислям варианта за 17-ки и аз, само разбрах че джантите са Момо R3 17" 4x100, ET36, 8J
Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Гумите са 195/45.Valiosport написа:"Пейка за влюбени"Karola написа:Относно голямото крило беше коментирано още в началото на темата, че не ми харесва изобщо, защото прилича на пейка за влюбениValiosport написа:И на мен най ми допада абартовия пакет за Браво, ама ти трябва голямото крило отзад и ще стане още по-добре, огледалата са спортни, аз даже бях харесал такива за типото, колата е много изчистена и стои уникално, само едни ниски пружинки
Не открих никъде какъв е размера на гумата, защото обмислям варианта за 17-ки и аз, само разбрах че джантите са Момо R3 17" 4x100, ET36, 8J
Коментар
-
Да, за адаптерите става въпрос.Всъщност от къде си купила новите адаптери и специално за браво ли са или отново са универсални?Karola написа:Благодаря!capy написа:Колата е супер, а джантите сте ги направили перфектни.Да те попитам относно огледалата - трябва ли да се взимат нови колонки за вратите или наистина са "универсални" - сваляш старите и слагаш тези ?
Не знам за какви колонки на вратите говориш колега? Да не би да имаш предвид адаптерите, които се свалят и се купуват адаптери за спортни огледала, върху които вече може да си сложиш всякакви спортни огледала 
Коментар
Реклама
Collapse

П.С. Мисля че с предната броня от ХГТ ще изглежда по-добре предницата .... 

Коментар