Здравейте колеги карам браво хгт 147 к.с. и съм намислил да си правя генерация имам спортен филтър и мисля да сложа и чип та мисълта ми е някой има ли представа дали си заслужава и с колко ще се вдигне мощността на колата ? Ако някой има браво с чип или е понаправено нека да сподели каква е промяната. Мнения приемам всякакви
Грешен раздел - преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво ХГТ с чип
Collapse
X
-
Re: Браво ХГТ с чип
Чипа доста поотваря колата... в Пловдив има няколко чипнати на диното. На един мой приятел от 147 коня версията му бяха останали 139. След чипването 154. Мисля доста добър резултат само за чип на атмосфена кола. Един съвет. Ако слагаш чип само на дино. При този мой приятел първоначалния чип който му сложиха вдигна 3 коня... след оглед на графиката се видя,че е доста богата... след корегиране на смесите се получи горния резултат. Надявам се съм помогнал.fastandfurious12 написа:Здравейте колеги карам браво хгт 147 к.с. и съм намислил да си правя генерация имам спортен филтър и мисля да сложа и чип та мисълта ми е някой има ли представа дали си заслужава и с колко ще се вдигне мощността на колата ? Ако някой има браво с чип или е понаправено нека да сподели каква е промяната. Мнения приемам всякакви
Грешен раздел - преместена.Модераторски екип на fiat-bg.orgAlfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
-
Бе повече от 120 няма да са....janyboy написа:Ми значи ти караш Браво ХГТ 125 коня тогаваfastandfurious12 написа:ами аз колега говоря за коне на колелата
Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
Ами колега, така мери мощноста диното в Маднес. Имаше някаде показанията и на гумите ама не ги помня,зашото главната графика е сметната на маховика.Airfan написа:Няма как да измерите колко е на маховика, освен ако не махнете гумите и скоростите и не монтирате там някакви валове, с които да измерите мощността. Всичко друго са предполагамеи интерполации.Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар