sa6o_gt написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бившето Punto на Хаn4еTо
Collapse
Заключена тема
X
X
-
обикновенно не ми вдигаш като ти звънна :ДДД криеш се като мишле :ДДДWhitePower написа:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=887939#887939ето ти темата когато решиш заповядай само ми се обади предварително , имаш ми номера за да съберем клуба , от настоящи и бивши фенове на марката и на тебsa6o_gt написа:нямам пунто имаче с удоволствие бих дошъл
))
Коментар
-
аз от тебе хахах чакам те петък на ОМВ цариградско да та видя че ми е домъчняло само не ми отказвай поканатасамо потвърди дали да се обаждам на Мимо и Росен или да ги оставя да си почиватsa6o_gt написа:обикновенно не ми вдигаш като ти звънна :ДДД криеш се като мишле :ДДДWhitePower написа:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=887939#887939ето ти темата когато решиш заповядай само ми се обади предварително , имаш ми номера за да съберем клуба , от настоящи и бивши фенове на марката и на тебsa6o_gt написа:нямам пунто имаче с удоволствие бих дошъл
))Power Under Pressure
Коментар
-
Много благодаря за заплахите по телефона преди малко Мисля че или незнаеш кого заплашваш или си много глупав една грешна стъпка направи и мисля че няма ти смисъл да ти обяснявам последсвията за тебе Тука вече не става съпрос за коли или тунинг Имам ти телефона и запис на разговора и предишния и сегашния и номера но мисля че въобще няма да ми трябват Мисли преди да направиш фатална за тебе глупост , аз не съм Мимо , Росен или КироЛека вечер ти пожелавамsa6o_gt написа:Орлинчо ще спреш ли вече с тая излаагация, не виждаш ли, че никой не ти обръща внимание на тъпотиите ???Power Under Pressure
Коментар
-
хохохохоооо ти верно си некъв луд бе хахахахааа ако някой те е заплашвал определено не съм аз, но явно е бил някой друг който си изнервил с тъпотата си, бих те посъветвал да спреш да се правиш на мъж, само може да си навредиш по този начин, щом нещата са стигнали до заплахи по телефона :ДДД
Коментар
-
това не е тяхна работа само 2 неща ще ти спомена - ДОТИ , НСБОПостаналото ще оставя на тебе седи си мирно и си кротувай Работя в мобилем оператор , работя с тези 2 служби редовно , половината са ми приятели и се занимават с лоши момчета Мислиш ли че можеш да скриеш нещо А най лошото е че ми звъниш на служебиня телефон трябва ли в момета да се обаждам където трябва и да ти очерня живота Ако това искаш обади ми се А за Локеишън Ъпдейт чувал ли си А за ИП локейшън Лека вечерsa6o_gt написа:щом си такъв Инчхай я качи записа в форума да видят всички къв гадняр съм и как те заплашвам :ДДДPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар