lithrone написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво кожа, мат и още нещо
Collapse
X
-
lithrone
Между лупата и рефлектора има преграда. Като отвориш фара ще се ориентираш.Размислих относно разположението. Слагай диодите зад преградата(от страната на крушната. Нека диодите са насочени към рефлектора. Мисля, че правилно съм те разбрал. Искаш лупата да свети, като габарит. Това съм го правил, но със малки SMD-та разположени по обиколката на лупата.durex_a написа:Коя преграда ? мисля да огледам и да видя как да го прекарам до цокъла някъде? Нали ми разбра идеята ?
Коментар
-
Мислех че никой не преглежда темата
Bravo 1.9 JTD, братле и на мен 1 камара неща не ми харесват и допадат в твоята кола ама .. си е твоя за това сме хора за да сме различни различни виждания, вкусове и т.н. иначе всички еднакви и еднакво мислещи щяхме да се бием като простите гърци за "ИЛЕНА" :D:DИво, не съм те засичал скоро май не си у Руси ?
Коментар
-
И на мен ми харесва...Между другото следя темата от самото начало и ше продължавам да я следя...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse

Очаквам снимките, Благодарско 
Зимата така, на пролет БЯЛА ПЕРЛА
Коментар