leandro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат пунто гт leandro
Collapse
X
-
Дали разбрах правилно, че с керамиката тресе и притриса при пормално каране ?WhitePower написа:обади ми се да ти намеря после маховик и притискател и нова скосротна кутия с тия керамикити си много далеч от конете за керамикадругото е забрави колата да я караш градско , почва се едно тресене пристрисане едни резки удари , бе ебава се майката на всичкоleandro написа:саиденителя ме предаде малко и сега щте минеме на керамика ми се струва скапана работа стана в сливен тая апаратура доиде в 17-30 чак и стана меле предреждане не е истина слаба организация в сабота
... Ако кажеш да, ще ти сервирам пълното меню от моя ресторант
Коментар
-
ДАjorko написа:Дали разбрах правилно, че с керамиката тресе и притриса при пормално каране ?WhitePower написа:обади ми се да ти намеря после маховик и притискател и нова скосротна кутия с тия керамикити си много далеч от конете за керамикадругото е забрави колата да я караш градско , почва се едно тресене пристрисане едни резки удари , бе ебава се майката на всичкоleandro написа:саиденителя ме предаде малко и сега щте минеме на керамика ми се струва скапана работа стана в сливен тая апаратура доиде в 17-30 чак и стана меле предреждане не е истина слаба организация в сабота
с правените - 2 коли съм карал УжасТ еза тебе незнам но 700лв за истинска керамика не виждам кой ще даде и пак остава проблема с маховика и че 5000 км е нормания пробег за една керамикаП.С давай менюто
Power Under Pressure
Коментар
-
700лв. не е много за съединител, всеки който иска силна кола трябва да го набави и това е неизбежно. Факт е,че на Пунтото заводския съединител държи до към 250-300нютона и затова повечето хора не го сменят, аз съм карал поне 7-8коли с правени керамични съединители и си бяха добре, при някои имаше леко тресене но това си е от състоянието на маховика вече, и не си прав за пробега на керамичния съединител искарват бая повече от 5000км, карал съм и коли с дву и тридискови съединители и ти казвам, че добре направения еднодисков керамичен съединител си е супер за градско каранеWhitePower написа:ДАjorko написа:Дали разбрах правилно, че с керамиката тресе и притриса при пормално каране ?WhitePower написа:обади ми се да ти намеря после маховик и притискател и нова скосротна кутия с тия керамикити си много далеч от конете за керамикадругото е забрави колата да я караш градско , почва се едно тресене пристрисане едни резки удари , бе ебава се майката на всичкоleandro написа:саиденителя ме предаде малко и сега щте минеме на керамика ми се струва скапана работа стана в сливен тая апаратура доиде в 17-30 чак и стана меле предреждане не е истина слаба организация в сабота
с правените - 2 коли съм карал УжасТ еза тебе незнам но 700лв за истинска керамика не виждам кой ще даде и пак остава проблема с маховика и че 5000 км е нормания пробег за една керамикаП.С давай менюто 
Коментар
-
евала бе мен, тая кола не може да те бутне тебе, само да те накара да пушиш успя :DП.С. гледа ли клипа на корсата? - http://vbox7.com/play:5488fadc
Коментар
-
карал съм 2 с керамики 2 двете тресат и изяждат маховика за нула време , с 2 думи гадно е за ежедневка казах като я сложи да се похвали и да покаже как е , друго не искам да коментираме докато не я сложи и покара малко ако е така както ти казаваш и аз ще си пъхна една керамика за зор заман но нека да не говорим преди да се е случило събитието , иначе веднага ти карам кола с 5 лъчева дето тресе ако искаш факт да се обиждаме ако обичашurban-team написа:орлине орлине пак написа поредната глупост за керамиката :D аз мога да ти кажа че с правена керамика няма ядове ма никакви
Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар