bravite написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проект Фиат Браво Абарт +++
Collapse
X
-
мерси колега ,много съм ти благодаренxtry написа:не са на щипки колега,със двойно залепващо саbravite написа:колеги даите идеи какда махна лаисните от вратата ,отватре немога да вида да има щипки нещо ???

бронията е почти готова и теяя дни ще права раздувките на калниците и праговете ,по фаровете несам правил нищо за сега оставям за наи накрая, има и снимки само че несам качил снимките още , има напредък нищо не е спряно проекта си е с действие само че малко по бавно
FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
Ванка имали развитие проекта?Качи някоя снимка да видим докъде си стигнал.Успех!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
тва няма да може да се кара по нашите пътища... от личен опит го казвам,а предполагам колата на колегата е ежедневка така че...svetli4a написа:Следя темата с интерес, евала колега за труда личи си че си го правиш с мерак , ето една идейка за предната ти броня ако нямаш нищо против, мен лично ... доста ме радва и не изглежда много сложно ; ) :FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
тая брония вярно е че ако я права като вариант няма да мога да я искарам от гаража :D иначе моита е почти готова , само още малко да изгладя с кита ,понапаснах фаровете и сам направил калъпите за едниния праг и калник,маи маи ще се минава на 6,5 см фланци :D имах малко проблеми от кам страна пространство, температура, времи и пари и за това не е много напредакаsvetli4a написа:Следя темата с интерес, евала колега за труда личи си че си го правиш с мерак , ето една идейка за предната ти броня ако нямаш нищо против, мен лично ... доста ме радва и не изглежда много сложно ; ) :

само тея снимки имам :С
FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар