Колата е Алфа Ромео 166 2.4 JTD 136hp 1999 година (SOHC 10V common rail)В момента турбината (GT2256V) работи на налягане от 1.5 бараПодобренията са фронтален интеркулер: http://vbox7.com/play:171ad159По-големи въздуховоди.Кранче за налягането на турбото.Генерация на 76мм: http://vbox7.com/play:f9ee41baИ естествено ремап.Aвтомобила се ползва за ежедневка и не целя нqкакви състезателни резултати с него. За напред ще продължаваме да го развиваме до където може. 

Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 166 2.4 JTD VRP
Collapse
X
-
Ами ако променя нещо, то трябва да се лиша от меката си возия... Така че окачването ще си остане, като на лимузина. Нямам намерение да я карам писта или нещо таковаemzo написа:Хъх, преди малко имаше още постове ама са хванали пътя
Романе, интересно ми е, по окачването нещо мислиш ли да променяш ?
Като цяло автомобила е тежък и масивен, следователно добре се държи в пътя. За сега мисля да завърша изпускателната система и се оглеждам за разпръсквачи.
'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
lithrone
Дай да гръмна с ножа!Roman написа:Ами ако променя нещо, то трябва да се лиша от меката си возия... Така че окачването ще си остане, като на лимузина. Нямам намерение да я карам писта или нещо таковаemzo написа:Хъх, преди малко имаше още постове ама са хванали пътя
Романе, интересно ми е, по окачването нещо мислиш ли да променяш ?
Като цяло автомобила е тежък и масивен, следователно добре се държи в пътя. За сега мисля да завърша изпускателната система и се оглеждам за разпръсквачи.
Коментар
-
Колега евала за ентусиазма.Добре са се получили нещата.Ако искаш още мощност сложи си разпръсквачи от Евро3 дюзи(предполагам че ти си с Евро2 дюзите или се бъркам),сложи си 1800 баров рейл сензор,вдигнете налягането в рейла ама до към 1600 бара да не даде фира помпата по някое време.Гледах оригинален софт на кола като твойта и се учудих че е почти 1:1 с този на JTD105.Даже адресите на повечето карти са същите.
Колко ти е макс горивото(мг/и) сега?Прати ми един лог на ЛС да видя как се справя Алфата.Интересно ми стана.
Коментар
-
Прав си. С евро 2 дюзи съм. За сега планирам да направя второто нещо, което ти спомена и да временно да запазя сегашните дюзи да видим дали може още да се поиграе с тях. За жалост нямам логове, а са в мапера ми.janyboy написа:Колега евала за ентусиазма.Добре са се получили нещата.Ако искаш още мощност сложи си разпръсквачи от Евро3 дюзи(предполагам че ти си с Евро2 дюзите или се бъркам),сложи си 1800 баров рейл сензор,вдигнете налягането в рейла ама до към 1600 бара да не даде фира помпата по някое време.Гледах оригинален софт на кола като твойта и се учудих че е почти 1:1 с този на JTD105.Даже адресите на повечето карти са същите.
Колко ти е макс горивото(мг/и) сега?Прати ми един лог на ЛС да видя как се справя Алфата.Интересно ми стана.'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM