клавиатурни рацери!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
Може за това не споря, но е много важно на кви атмосфери е бутилката. До колкото знам кара с оригинална бутилка а не такава от болница, освен ако не го прехвърля от медицинска в рацерскаleandro написа:азота сам си го пални пешо маикаму е работи в болница така че се сешташ
доста добере се познаваме с него.пускаите се и внимаваите само 
Имаш крава пиеш мляко, нямаш крава почиваш. Туй е положението. И да съм имал сложил съм! Пунтото да не е сток, че го обсъждаме тоя въпроское саксо няма валове и други подобрения като нали наи доброто време на саксото е под 15 сек.-14.80 а заводското време е 16,00 сек. а само с твоя чип не става братле
Коментар
-
ам неделята имах малко извънредна раута ..., неможах да стигна до горе, давидка ще видим кога ще е тряя и някви гуми да се измислят че стия няма грам смисал
)ай стига сме четкали че вдигнахме както каза половината форуми за глупости квото има да се види ще види
)
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Ай излизай беее жокеееер. Излизай, че съм развил крана на азота ша ти прая празниците веселиs00rry написа:вече сме с чисто нова кутия :D ! жокеритииииииии са подредении
, трябва ми оста с перката от турбина Т25 .., за един експеримент :P някой ако има някой избочена и иска да го отърва да свирка насам 
Коментар
-
шшш батка почна да ме дразниш вече с твойте хранилки за тая кола в момента колата няма нищо общо с това което беше в състояние което я вземах .. така че нямаш никво право да я храниш по какъвто и да е начин има 1000 други причини който може да са преди това ама не и колата.. виж аз може да не мога да карам да няма гуми и темподобни неща ама.. колата в момента не е това което е било някога ... но спокойно всичко с времето си може дори и по барза да се окаже оъ както е била и при теб..!! така че моля за в бъдеще спестявай си коментарите от този род в този и в другия форум!! аз колата я правя за мен не да ходя да се доказвам на някой си колко вървяла това го правя за измеждодругото ако става на въпрос не ми е това целта с която я правя тая кола правя си я за кеф и за каране да се возя !!r.punto написа:от много мислене и прас...мотора в коша...братле каквото и да правиш в търново пунто гт ще си е невървяща кола...освен да правиш на всички по 3 коли разлика а за това трябва финанси и работа доста...ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
не му се връзвай , той си е такъв мечтателs00rry написа:шшш батка почна да ме дразниш вече с твойте хранилки за тая кола в момента колата няма нищо общо с това което беше в състояние което я вземах .. така че нямаш никво право да я храниш по какъвто и да е начин има 1000 други причини който може да са преди това ама не и колата.. виж аз може да не мога да карам да няма гуми и темподобни неща ама.. колата в момента не е това което е било някога ... но спокойно всичко с времето си може дори и по барза да се окаже оъ както е била и при теб..!! така че моля за в бъдеще спестявай си коментарите от този род в този и в другия форум!! аз колата я правя за мен не да ходя да се доказвам на някой си колко вървяла това го правя за измеждодругото ако става на въпрос не ми е това целта с която я правя тая кола правя си я за кеф и за каране да се возя !!r.punto написа:от много мислене и прас...мотора в коша...братле каквото и да правиш в търново пунто гт ще си е невървяща кола...освен да правиш на всички по 3 коли разлика а за това трябва финанси и работа доста...
Роска ако много го закъсаш ще дойда аз в търново да видят кон боб яде ли
Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар