Bavno_PuntoGT написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
Елементарно нали , как не съм се сетил сам НАЛИНямам повече въпроси към тебе ,явно не си чел достатъчно по въпроса за да ми отговориш||Davide|| написа:Аз мислех, че имаш опит в тия неща пък ти се излагаш. Като изгориш 20 комплекта гуми и разбираш коя гума е по-добра от тоя царвул Парада ЗАПЕК 2WhitePower написа:искам да ми посочиш една марка стриит по добра на грип от парадата и да не е семи слик
в размера 195 /50 15Power Under Pressure
Коментар
-
Мерси, радвам се, че няма да ме занимаваш повече с твойте глупости. Умалях да търся у Гуглето нещо по-добро ама на сякъде викат Парада и туй то - познавач ша излезешWhitePower написа:Елементарно нали , как не съм се сетил сам НАЛИНямам повече въпроси към тебе ,явно не си чел достатъчно по въпроса за да ми отговориш||Davide|| написа:Аз мислех, че имаш опит в тия неща пък ти се излагаш. Като изгориш 20 комплекта гуми и разбираш коя гума е по-добра от тоя царвул Парада ЗАПЕК 2WhitePower написа:искам да ми посочиш една марка стриит по добра на грип от парадата и да не е семи слик
в размера 195 /50 15
Гуглето вика, че тес гуми били перфектни за ПАРАД :D
Коментар
-
Да пежото е на Пешо и е с 75 коня шот. Само че неговото има валове и е настройвано, бутани са му и авансите и кара до колкото знам с Проспийдска газ. Мойто няма валове, заводския чип и карам с оригиналните аванси и с медицинска бутилка. Моята дюза в момента е 50 коня и с тая бутилка надали пръска и наполовина, ама е за доизпръскване кво да я прайм :Pleandro написа:поредните глупости четя пак пускаите се и кавото стане за спорта.в софия има пежо 1.6 16в. с азот 13.8 на 400м.а за старта пунтото не може да му земе старта не зависиму с кви гуми е а и не разбрах за саксото кави подобрения има?
Коментар
-
Я сподели първите 20м какво ти е времето като старта е толкова добър , аз съм 2.9 и 5.9 до 100||Davide|| написа:Да пежото е на Пешо и е с 75 коня шот. Само че неговото има валове и е настройвано, бутани са му и авансите и кара до колкото знам с Проспийдска газ. Мойто няма валове, заводския чип и карам с оригиналните аванси и с медицинска бутилка. Моята дюза в момента е 50 коня и с тая бутилка надали пръска и наполовина, ама е за доизпръскване кво да я прайм :Pleandro написа:поредните глупости четя пак пускаите се и кавото стане за спорта.в софия има пежо 1.6 16в. с азот 13.8 на 400м.а за старта пунтото не може да му земе старта не зависиму с кви гуми е а и не разбрах за саксото кави подобрения има?Power Under Pressure
Коментар
-
60 фута са 18м колегаWhitePower написа:Я сподели първите 20м какво ти е времето като старта е толкова добър , аз съм 2.9 и 5.9 до 100||Davide|| написа:Да пежото е на Пешо и е с 75 коня шот. Само че неговото има валове и е настройвано, бутани са му и авансите и кара до колкото знам с Проспийдска газ. Мойто няма валове, заводския чип и карам с оригиналните аванси и с медицинска бутилка. Моята дюза в момента е 50 коня и с тая бутилка надали пръска и наполовина, ама е за доизпръскване кво да я прайм :Pleandro написа:поредните глупости четя пак пускаите се и кавото стане за спорта.в софия има пежо 1.6 16в. с азот 13.8 на 400м.а за старта пунтото не може да му земе старта не зависиму с кви гуми е а и не разбрах за саксото кави подобрения има?
сложи половин секунда надолу и получаваш мойто време(говорим за атмосферен старт) 6.9 до 100 без нитро
С нитро не съм засичал щото свършиха драг деи-те за сезона
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар