еи сега имаше гонка с въпросното 2.8 .., отначало позагрях гумите 3 4 старта че баят студено навън си беше направих добар старт не въртя много и още на първа и втора бях отпред и разликата да е била 2 3 коли и се отдалечавах нагоре малко лека по лека .., от летящ го дарпа пак бая 2ра 3та
) за ся е това
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
багажника му е пълен с какви ли не боклуци , като прбаваш и резервна гума и седалки - още 25 кила , усеща се аз губя 0.7 десети само от 1 пасажер г колатаr.punto написа:гумите на налягане 1,5 ....не буста...не се мори с интериора оправи скоростния лост да е правилния размер да не те бави при превключване...караи както трябва и това е...Power Under Pressure
Коментар
-
мислиш ли че ще се справиш с скоротите аз до ден днешен не съм чул да има траен резултат от правена Гт кутияJacK`DanielS написа:и накрая това кранче ще ти го завра в задния двор!!! прави го на ОПЕЛ (ВАРЕЛ) и ще припадат още повече само кранчето не бътай че ми писна да сменям бутала и кво ли не... намери една ск. кутия от ХГТ или купе 2.0 16V турбо пък другото остави на мен
Power Under Pressure
Коментар
-
небой сеWhitePower написа:мислиш ли че ще се справиш с скоротите аз до ден днешен не съм чул да има траен резултат от правена Гт кутияJacK`DanielS написа:и накрая това кранче ще ти го завра в задния двор!!! прави го на ОПЕЛ (ВАРЕЛ) и ще припадат още повече само кранчето не бътай че ми писна да сменям бутала и кво ли не... намери една ск. кутия от ХГТ или купе 2.0 16V турбо пък другото остави на мен
имаме опит

Коментар
-
Хахаха младеееежи успокойте се малко, че пак сектанщина виждам ! Ти на тея големите дупки дет светят припадане ли викаш бе :D Тая неделя ако искате заповядайте да демонстрирам отново пунтото с колко КОЛИ ПРИПАДА !!! Тоя клип е от най-добрия старт на пунтото като не съм пръскал нитро от 1ва. Рушееее къде ма стигаш на 2ра, че и да ме подминаваш бе хахаха ша ма умориш. Ние на летящ като пускахме не можеш да мръднеш 1 калник пък от старт си ма бил стигал :D Да не е 1 ви април беее или още ти е забавно от газовете на азота дето се надиша отзадJacK`DanielS написа:имаше... и Саксото припадна барабар със шотовете си!r.punto написа:старт със саксото имаше ли
Коментар
-
хах брат... и на двата старта с изключение на онзи който тръгна по напред на 3та те стигам и излизам напред на 4та вярно тогава минаваме 400метра после а от летящия е много относително там по ония бабуни не съм раздавал газ че с тая гума колата се люлееше като патка а и да не забравяме че аз и бях с спукана задна гума..||Davide|| написа:Хахаха младеееежи успокойте се малко, че пак сектанщина виждам ! Ти на тея големите дупки дет светят припадане ли викаш бе :D Тая неделя ако искате заповядайте да демонстрирам отново пунтото с колко КОЛИ ПРИПАДА !!! Тоя клип е от най-добрия старт на пунтото като не съм пръскал нитро от 1ва. Рушееее къде ма стигаш на 2ра, че и да ме подминаваш бе хахаха ша ма умориш. Ние на летящ като пускахме не можеш да мръднеш 1 калник пък от старт си ма бил стигал :D Да не е 1 ви април беее или още ти е забавно от газовете на азота дето се надиша отзадJacK`DanielS написа:имаше... и Саксото припадна барабар със шотовете си!r.punto написа:старт със саксото имаше ли
) както и да е ще има реванш
) да се надяваме че тоя път ще вкарваш скорости и всичко ще е както трябва да няма после ти тва така ти тва иначе
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар