вземи друг плус не от запалката и пробвай
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
има сега е в почивка..... ся му глася останалите работи който имам да довършвам до края на месеца макс до началото до края на другата седмица трябва да съм изцяло готов да сложа джантите да оправя вътре уредите да навържа жиците да оправя там масла едно друго .., чакам сега левови постъпления само ...bestlap написа:Няма ли никакво раздвижване по звяра
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
колеги разрабрах в крайна сметка за какво е заминала предната турбина гт2560 - то .., поради залепнала съчма на боост контролера и максимален надув на турбината и това я е довършило..., като вземах колата ми казаха че в момента кранчето е навъртяно докрай и да не се притеснявам и че не надува и колата вървеше много.... ! но турбината изпуши ..., сложих сега от скулине която е и направих няколко проби надува на 2.бара и отгоре отворих кранчето вътре ..., имаше няква пружина от химикал която беше насукана мъжката и беше сабрана на топка ..и съотвено съчмата беше залепнала и оправих съчмата и смених пружинката с по сериозна и ся няма грешка .., да ви питам и още един въпрос свири ми бенз помпа тя е от дедра интеграле турбо .., и със много бензин и с малко бензин свири , преди на бензиновия регулатор врътката (налягането) беше натегнато докрай и си мислех че не връща обратния бензин много му идва , върнах го но няма особенно голяма разлика . ? някви други предположения от какво може да свири по веригата филтри нещо ?
..., и налягането не съм го мерил ще го видя събота неделя че нямам манометър .., и още нещо искам да питам някой правил ли си е шорт шифтер за пунтото и ако знае как се прави ? да сподели че ми е мерак
) търсих из нета но неможях да намеря нищо като чертежи или нещо такова само снимки ..
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
сорру:и както всяко чудо за 3 дена фарли маслото, днес фарли маслот през отдушника на картера ?? някви идеи... от какво се е получило и последици ..., колата отидох да я пробвам и кат спрях и всичко беше в масло от там изтеклоgydgo написа:Колега с тази турбина от skyline кога ти буства на какви обороти горе доло?
иначе отварявеше някаде на 4000 оборота и надуваше на 1.4 добре вървеше според вас какво може да е ?
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар