DogForLife написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най накрая и аз със Punto GT : )
Collapse
X
-
Мми от пробката ......... за наливане ......... по-нагоре Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Кутията събира 2л. (както ти каза Орлин) и глеи си сипеш некое качествено синтетично масло 75W90 (ако мое да е различно от Тутела, Мутела и тем подобни), лошото е, че свестните масла са мааалко скъпички Yellow_Flash_Colorz_PDT_16bestlap написа:А за наливане от къде ?
Коментар
-
Пробката за иточване е точно под лявото вътрешно каре (шестограм 14 или 16 мисля че беше) а пробката за наливане е точно до датчика (ключа) за светлините на задната скоротс... (датчика за задната)
а от моя опит със скоростните кутии ако имаш шумове в скоростната кутия не слагай синтетично масло щото ще започне да вие мъжката...

Коментар
-
Все пак бяха мои тия пружини и знам колко са нискиWhitePower написа:няма проблем , пружините не иказват толкова влияние на джантите слагал съм 16 и си влизат , те хората и с 17 каратDogForLife написа:Там трябва да има кулер не мрежа.И с тия пружини незнам дали ще събереш 16ки отпред.
4 бири и турбината да свири
Коментар
-
на една скоротна кутия на алфата метнах пулна синтетика и една добавка QMI за 80 лева дето е да си ебе мамата и кутията роди ама как си треба с гръм и трясък . от тогава никви добавки и само минералка в скоростите не че смятам че е виновно маслото или добавката ама все пак похарчих над 100 лева а тя роди да и ..... родатаJacK`DanielS написа:Пробката за иточване е точно под лявото вътрешно каре (шестограм 14 или 16 мисля че беше) а пробката за наливане е точно до датчика (ключа) за светлините на задната скоротс... (датчика за задната)
а от моя опит със скоростните кутии ако имаш шумове в скоростната кутия не слагай синтетично масло щото ще започне да вие мъжката...Power Under Pressure
Коментар
-
Викаш на кутиите требе им се слага само грес, така нема вият изобщо, а? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 или минералка от 5лв. дет при -5 градуса мое си потегляме и без да включваме на скорост Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Аз до ся незнам скоростна кутия да се е строшила от хубаво синтетично масло, мма за сметка на тва знам за счупени от старо или смотано масло Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Дори аз лично на мойто ГТ имам опит от каране (кофти включване) с уж 100% синтетика и "пълна промяна" след сипването на естерна състезателна синтетика Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 , само дет и е кофти ценичката Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 от почти 50лв/л. Yellow_Flash_Colorz_PDT_16JacK`DanielS написа:а от моя опит със скоростните кутии ако имаш шумове в скоростната кутия не слагай синтетично масло щото ще започне да вие мъжката...
Коментар
-
до известна степен си прав, НО ако кутията нее наред всисъл такъв че и вият лагерите или някви други такива необичайни шумове, слагаш синтетика и шумовете се овеличават няколкократно. аз незнам защо си мислиш че минералните масла неса хубави, например ако ти дойде клиент за смяна на масло в ск. кутия (някой човечеч дето се чуди как да свържи двата края) ти какво му наливаш това от 50лв. литара или търсиш най оптималния вариянт като качесто и марак? за такива от 5лв. за литър изобщо дане говорим то това нее масло... затова колега неможеш да ме убедиш че минералното масло за нищо нестава...biser_as написа:Викаш на кутиите требе им се слага само грес, така нема вият изобщо, а? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 или минералка от 5лв. дет при -5 градуса мое си потегляме и без да включваме на скорост Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Аз до ся незнам скоростна кутия да се е строшила от хубаво синтетично масло, мма за сметка на тва знам за счупени от старо или смотано масло Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Дори аз лично на мойто ГТ имам опит от каране (кофти включване) с уж 100% синтетика и "пълна промяна" след сипването на естерна състезателна синтетика Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 , само дет и е кофти ценичката Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 от почти 50лв/л. Yellow_Flash_Colorz_PDT_16JacK`DanielS написа:а от моя опит със скоростните кутии ако имаш шумове в скоростната кутия не слагай синтетично масло щото ще започне да вие мъжката...

Коментар
-
Мне пич, .......... не до известна степен............ мми съм прав на цело, толко колкот немоеш си представиш Yellow_Flash_Colorz_PDT_16JacK`DanielS написа:до известна степен си прави по твойта логика се чупи моментално а?Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Кво точно вредно за кутията се случва според теб, ако шумът от нея се увеличи, но маслото, което си сипал маже лагерите и колелата в пъти по-добре и по-стабилно (при сякви температури)? Според теб кое е по-важно и по-добре: кутията да роди безшумно и скоропостижно или да живее още някоя годинка, виейки по-силничко? А и що мислиш са се развили лагерите и колетиите на тая кутия? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 щот според мен е по-скоро от мнооо "убави" и ефтинки масла Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 и от мноо редовната им сменя (на 2 петилетки поне) Yellow_Flash_Colorz_PDT_16JacK`DanielS написа:ако кутията нее наред всисъл такъв че и вият лагерите или някви други такива необичайни шумове, слагаш синтетика и шумовете се овеличават няколкократноМми аз пък знам Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 , щот пич, убави и ефтини неща има на тоя свят, мма за съжаление (мое и твое) са винаги по-отделно Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Това мое си 100% сигурен, че важи в пълна сила за маслата навсякъде по-света, чисто и просто щот хубавите масла се правят с мноо хубави, но за сметка на тва доста скъпи основи и добавки Yellow_Flash_Colorz_PDT_16JacK`DanielS написа:аз незнам защо си мислиш че минералните масла неса хубавиБаце, немам си и грам идея или пък желание да те убеждавам в квот и да е Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 щом си имаш твойта си истина, аз лично нищо немоем да напраим ...... дет се вика: ааам соре Yellow_Flash_Colorz_PDT_16JacK`DanielS написа:колега неможеш да ме убедиш че минералното масло за нищо нестава...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар