Някой знае ли какви са крушките в халогените на тия пунтовци ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най накрая и аз със Punto GT : )
Collapse
X
-
Н3 ако не се лъжа са за конито , от 6 комплекта кони до сега има само едно испуснало и 2 омаслени от регжана демек мойте те за 4 години , скачах на един бодюр с единия и нище му нямаконито има едно огормно предимсво - регулацията , ако ги караш постоянно надърввени бързо ги преебаваш висчко е как ще ги пазиш,ако ги лашкаш като за последно нема начин да не се преебат иначе + на пунтото от всички други е че е много леко и конитата не можаш да ги натовариш другото пунто вече 5 година е с кони и не са мръднали за разликата от алфата дето за 4 години и вече течат от регулацията но за сметка не се сещам други амортесиори да изкарат толкова дълго по нашите разкобки по принцип и горния клас на ФК и на апекс използват пълнители на кони холандците като бяха в БГ се хванаха за главата и доживотната гаранция на конитата не важи само за БГ тука е 1 годинаbestlap написа:Някой знае ли какви са крушките в халогените на тия пунтовци ?Power Under Pressure
Коментар
-
Бе честно ти кажа нема смисъл се опитваш ме убеждаваш ква мания е Кони-то продавано в БГ-и двамата си имаме някво мнение и убеждение на база опит (свой или чужд). Пък и нема вариант да ме убеди някой в нещо само с твърдение, че видиш ли Кони си било КониWhitePower написа:за конито , от 6 комплекта кони до сега има само едно испуснало и 2 омаслени от регжана демек мойте те за 4 години , скачах на един бодюр с единия и нище му нямаконито има едно огормно предимсво - регулацията , ако ги караш постоянно надърввени бързо ги преебаваш висчко е как ще ги пазиш,ако ги лашкаш като за последно нема начин да не се преебат иначе + на пунтото от всички други е че е много леко и конитата не можаш да ги натовариш другото пунто вече 5 година е с кони и не са мръднали за разликата от алфата дето за 4 години и вече течат от регулацията но за сметка не се сещам други амортесиори да изкарат толкова дълго по нашите разкобки по принцип и горния клас на ФК и на апекс използват пълнители на кони холандците като бяха в БГ се хванаха за главата и доживотната гаранция на конитата не важи само за БГ тука е 1 година
Моите наблюдения водят до не толко ентусиазирано и възбудено мнение относно Кони
Ааа и ти пък голема експлоатация си им напраил на твойта кола-4 години, пък тя година и кусур се прави и не се движи и след това от година се кара само събота и неделя до Бояна най-мноо :D Тва не ми звучи като некъф маняшки тест на окачването (без да се обиждаш) :D Хората си имат глави на раменете, сами си преценят кво да си купят (ако си купят изобщо) -ние с теб си казахме кой кво мисли :D
Коментар
-
колега до колкото разбрах орлин е карал кони-то на алфата 4 години всеки ден , а не на пунтото ... преди няколко месеца го е прехвърлил на пунтото и за това го хвали ...biser_as написа:Бе честно ти кажа нема смисъл се опитваш ме убеждаваш ква мания е Кони-то продавано в БГ-и двамата си имаме някво мнение и убеждение на база опит (свой или чужд). Пък и нема вариант да ме убеди някой в нещо само с твърдение, че видиш ли Кони си било Кони
Моите наблюдения водят до не толко ентусиазирано и възбудено мнение относно Кони
Ааа и ти пък голема експлоатация си им напраил на твойта кола-4 години, пък тя година и кусур се прави и не се движи и след това от година се кара само събота и неделя до Бояна най-мноо :D Тва не ми звучи като некъф маняшки тест на окачването (без да се обиждаш) :D Хората си имат глави на раменете, сами си преценят кво да си купят (ако си купят изобщо) -ние с теб си казахме кой кво мисли :D~/'''''''''''''''''''''''''\~ Fix
[[ ]== //// ==[ ]] It
|\-----------------/| Again
|_|'-------------'|_| Tomorrow
Подпис по правилата!
Коментар
-
Принципно, ако не си решил да праиш драгстер, ОРИГИНАЛНА гарнитура си върши чудесна работа.bestlap написа:От къде мога да си купя желязна гарнитура за главата и на каква цена е ?
Метална на Cometic (не съм 100% сигурен дали предлагат за пунто ГТ), NavaLinea или Athena ще е с цена най-вероятно над 200лв. поне :D и за що годе стандартна кола аз лично, не виждам смисъл от слагането и.Между другото, що си търсиш такава гарнитура?
Коментар
-
Ааа ОК, мое и да не съм разбрал правилно-ако е така се извинявам :D Понекога ми е трудно му фанем на Орлин мисълта и словореда, тта може и да съм в грешкаtukbata написа:колега до колкото разбрах орлин е карал кони-то на алфата 4 години всеки ден , а не на пунтото ... преди няколко месеца го е прехвърлил на пунтото и за това го хвали ...
Както и да е де......то се разбра ясно и на 2-ма ни мнението за окачванията (не че разумен човек требва да верва на 100% на тва което дращим :D )
Коментар
-
Колеги имах 2-3 турбини в нас от доста време и сега ги загледах и взех най-голямата дето имах те всичките са за ремонт но са ми без пари и ако тази турбина която ще ви покажа в снимките по надолу може да ми върши работа да повиша мощноста на пунтарата имам познати в софия в сервиз за турбини и ще измислим нещо да я направим за по тънки пари
Та нека някой си каже мнението защото аз не разбирам много ето>>>
Коментар
-
Принципно пич, всяка турбина по-голяма от стандартното ИХИ ще ти даде възможност да изкараш повечко коне (естесвено с всичките му допълнителни доработки, инак много верояно е да докараш вместо коне, некое стопено бутало в картера :D ), въпроса е до колко ще са оправдани преправките само за да наместиш счупеното турбо дет ти се мота из вкъщи в коша на пунтото :DТая турбина дет си я наснимал, ненам от кво е точно (освен че е от некъф ФВ или Авуди), мма като виждам от снимките, нема ти стане нито на изпускателния колектор без преправки или направа на нов колектор, нито на стандартния даун-пайп на ГТ-то
А и нещо от снимките неможах да видя къде и разтоварва гейт-а?
Коментар
-
ето тук иматbestlap написа:От къде мога да си купя желязна гарнитура за главата и на каква цена е ?
http://images.google.bg/imgres?imgur...GUARNIZI_5052#
Коментар
-
оо вярвай ми не ти трябва желязна гарнитура , по добре да ти направим рингове от колкото да дадеш 300 евра за гарнитура , ти колко коня гониш че искаш металнаbestlap написа:Демек продължавам търсенето на турбина от Fiat cupe 2.0 turboWhitePower написа:тая турбина не е за тебе , вземи си хубава турбина щото ще си скусаш нервите и освен от вървяща да я направиш невървяща друго няма да постигнешPower Under Pressure
Коментар
-
Защото съм се возил в пунто с турбина от купе и ми допадна доста вървежаbiser_as написа:А що пък реши, че турбина от Купе турбо е твойта турбина? :Dbestlap написа:Демек продължавам търсенето на турбина от Fiat cupe 2.0 turbo
п.п Предложете вие каква да търся ?Предлагат ми турбина митсубиши за 250 лв от Volvo 2.0 турбо
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар