Един приятел има Браво ХГТ 147 коня и иска да го направи турбо...та въпроса е може ли да се присадят частите от фиат купе 2.0 20в турбо в двигателя на бравото гожорим за турбина колектор компутар дузи помпа....пропускам ли нещо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo HGT - инсталиране на турбо
Collapse
X
-
Re: Bravo HGT - инсталиране на турбо
mitkosoft написа:Един приятел има Браво ХГТ 147 коня и иска да го направи турбо...та въпроса е може ли да се присадят частите от фиат купе 2.0 20в турбо в двигателя на бравото гожорим за турбина колектор компутар дузи помпа....пропускам ли нещоБутала, биели, клапаните на турбо мотора са натриеви, дебитомер/само ЕКУ-то няма да стане/, да не говорим за скоростна кутия, съединител......И ся ако реши някой да ти пише с подробности как стават нещата, как ще стигне инфото да приятеля ти? Що такава практика се очерта не знам! Някой, ако не е сигурен дали няма да пита някоя глупост и поста почва "аз не ама един приятел пита....."Та на приятеля му кажи - кефа от петтак турбото е голям - вървеж, звук, светлина......, ама при тез конверсии и х...я е голям
Както един приятел казва някои неща не стават ей така "бодни пръчка - пий вино".....Поздрави "приятеля" си с мераците за турбо-Браво /и аз имам такиви/ и му кажи, че са възможни нещата ама два са начините или сам и с много умения, труд, любов, а и не малко пари или само с пара и в сервиз, като сервиза е добре да е подбранУспех
ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар