msotiroff написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
тонирани стопове
Collapse
X
-
lithrone
Готов до някъде.... след кореселина.............старите ще приличат на омазани с г*Вна с малката разлика че няма да може да ги измиеBeAsT BRAVO HGT написа:Зимаш малко корсеалин или бензин и си готов !!!msotiroff написа:Моля, ако някой знае как може да се премахне този затъмняващ ефект от спрей да сподели, защото не си понасям автомобила с тези цигански стопове.Ето как изглеждат, затъмнявани са със някакъв спрей, но не знам точно какъв:

Коментар
-
M да яки са но бих дал и друго предложение всички знаете стоповете на BMW 7 как изглеждат като светят ... идеята ми е да се премахнат крушките и да се вземат диодни летни и да се залепят сас силикон или друго безцветно лепило върху стъклото на стопаSelqatin написа::D
колега ето ти идея за яки стопове :D
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
много си сигурен,опитвал ли си да ги триеш,аз лично съм го правил и е имало ефект стават като нови,..............lithrone написа:Готов до някъде.... след кореселина .............. старите ще приличат на омазани с г*Вна с малката разлика че няма да може да ги измиеBeAsT BRAVO HGT написа:Зимаш малко корсеалин или бензин и си готов !!!msotiroff написа:Моля, ако някой знае как може да се премахне този затъмняващ ефект от спрей да сподели, защото не си понасям автомобила с тези цигански стопове.Ето как изглеждат, затъмнявани са със някакъв спрей, но не знам точно какъв:

Коментар
-
lithrone -
lithrone
Следващата глупост която изтърсите ще означава предупреждение и за двама ви! За някои - окончателно.Не е лошо да прочетете внимателно Правилата на Форума, и на който не му харесват да си пусне молба за напускане! Никой не иска да ви чете глупостите и заяжданията! Имаше много по-интелигентен начин да кажете същите неща, без да се обиждате като 13-годишни. Надявам се че не сте на толкова. Дано това да е последният безсмислен пост в тази тема. Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар