колеги нямой може ли да ми обясни по конкретно каква е функцията на горивния регулатор. Из нета е пълно с регулируеми такива. да разбирам ли че като си регулираш притока на гориво можеш да си играеш с мощността. Ако някой има по точна иформация за тези горивни регулатори моля да сподели. Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Горивен Регулатор !?!?
Collapse
X
-
на какъв принцип действа и какъв е ефекта от него.p.s. в смисъл има ли ефект от по голяма компресия? Щото си мисля... ако се увеличи налягането на впъсканото горивото и се обогати кислорода (с K&N например) би трябвало да има и пове4е мощ (но това само на теория
)
Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
-
Здравей колега.Бензиновия регулатор е много хубаво нещо, лично според мен при стоковите автомобили дава дори по добри резултати от "ЧИП-а". С него обогатяваш цялата таблица и при по голямо налягане мъглата от дюзите е по добра и изгарянето е по добро.Такаче ако си решил да си слагаш няма да збъркаш.В бъдеще и аз мисля да сложа.
Коментар
-
нищо няма да стане без ремап на ЕЦУто...така като го сложиш без да промениш аванса ще почне да трепери на ниски оборотии ще я дави.това си е лично мое мнение дано не съм прав.пробвай все пак,ама за атмосферка не си заслужаваПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Айде аз ще се изкажа като малко по-компетентен.С чип и без чип , разликата е една и съща както каза колегата sonicempire,че почне на ниските да се дави и да не върви като хората...Лично аз никога не бих сложил от евтините регулатори...То хубаво ще впръсква повече гориво,но освен разход нищо няма да стане,дори и с чип.Гаранция ви давам + това с тези евтини регулатори беля може да направите...Има не 1 или 2 теми за тези регулатори,проверете!И какво е "по-доброто изгаряне" ако не е тайна?То като махнеш катализатора мирише на неизгорял бензин пък камоли с регулатор...Бих си сложил регулатор,за да хвърлям по 1метър огън
не,че сега не хвърлям пак

Got nos?
Коментар
-
Ще кажа само едно:С пръдня боя не става :D :D не може да дадеш 50лв и колата да тръгне нечовешки,няма такъв вариант за съжаление,при някои коли с принудително пълнене го има като опция но няма да се кара много дългоRoadBoy написа:доста изчетох и общо взето няма файда от реглатора-а без спортен интейк. там още 200 лв и тя става една
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар