Къде в Бургас мога да отида д ами сложат два говоритела отзад и колко горе долу ще ми струва ако трябва освен кора да се реже и ламарина?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Музика на Мареа 1.9 ТД 100
Collapse
X
-
Re: Музика на Мареа 1.9 ТД 100
Е,толкова ли е сложно да се сложат два колони? Аз бих си ги монтирал сам- не вярвам да е толкова сложно и трудно. Аз "венецианска мазилка" успаях да направя ровейки се в нета, че едни колони ли ще ми се опънатMarinchev написа:Къде в Бургас мога да отида д ами сложат два говоритела отзад и колко горе долу ще ми струва ако трябва освен кора да се реже и ламарина?
SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Ей браво бре...ти си маистор тогава!А мене тряше ме учат как се праи... :D Колега монтажа наистина не е толкова труден стига да си намериш размера тонколони които трят,да не се налага да разширяваш или да пробиваш отвори.VooDoo написа:Аз "венецианска мазилка" успаях да направя ровейки се в нета, че едни колони ли ще ми се опънат
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Първия път не се получи добре, защото не уцелих момента със цикленето. Втория път нещата се получиха значително по-добре- като за начинаещ деRacer GT написа:Ей браво бре...ти си маистор тогава!А мене тряше ме учат как се праи... :DVooDoo написа:Аз "венецианска мазилка" успаях да направя ровейки се в нета, че едни колони ли ще ми се опънат
. Ама все пак да спомена,че се занимвам със строителство и имам понятие от циментови и гипсови шпакловки. Ако се интересуваш от нещо за "венецианската мазилка" питай.
SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар