мн добре си го пипнал монитора братле браво
ама ако пръснеш конзолката черна мисля че ще изглезда още по добре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вграждане на TFT монитор в таблото на Фиат Браво
Collapse
X
-
стефчо ,изках да се доближи максималко до цвета на колата (и се беше получило) ама накрая с лака нещо му ебах майкатаstefcho_sm написа:мн добре си го пипнал монитора братле браво
като имам време ще го мина с финна и ще го права наново пп имам идеики и аз да оцвета таблото малко като теб :P
FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
колега защото си е само едим бял елемент за това не ти допада сигурен самJoro написа:Добре е. Само мое мнение е че по добре ще е с цвета на таблото. Но това е въпрос на вкус. Ако така ти харесва повече - оставяй го така.
като пръсна и другото ти искам мненито ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
Коментар
-
тука влизаш в голям филм разглобиш ли таблото...ама и аз пак ще го свалям че съм намислил нещоbravite написа:стефчо ,изках да се доближи максималко до цвета на колата (и се беше получило) ама накрая с лака нещо му ебах майкатаstefcho_sm написа:мн добре си го пипнал монитора братле браво
като имам време ще го мина с финна и ще го права наново пп имам идеики и аз да оцвета таблото малко като теб :P
Коментар
-
ААААА СЕФТЕ :D :D :D :D :D :Dstefcho_sm написа:тука влизаш в голям филм разглобиш ли таблото...ама и аз пак ще го свалям че съм намислил нещоbravite написа:стефчо ,изках да се доближи максималко до цвета на колата (и се беше получило) ама накрая с лака нещо му ебах майкатаstefcho_sm написа:мн добре си го пипнал монитора братле браво
като имам време ще го мина с финна и ще го права наново пп имам идеики и аз да оцвета таблото малко като теб :PFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
Коментар
-
lithrone
Re: Вграждане на TFT монитор в таблото на Фиат Браво
Супер само дето ми седи малко пусто от двете страни на дисплея и земете го пръснете нещо че е ужасно такаPB 5976 BC написа:Колеги искам да Ви покажа какво направихме с колегата Гошо баланса (getzko) !Вгадихме ТФТ монитор от телевизор за кола в таблото на ХГТ-то.Ето малко снимки:
поздрави Геро че не съм го виждал сумати време...И бат Иване.... хайде потърси ги тези сферички или питай Геро дали случайно няма че амортисиорчетата ми събират прах само в нас а аз подлагам един кол всеки път кат дигна капака :D
Коментар
-
kolega бартер здраво за такова с дупка куриера за моя сметкаdurex_a написа:ха момчета аз си барнах 1 DVD-нце с 2.5’’ дисплейче ама мисля и аз да сложа един седмак ама мен иделята ми е да го нагнезда над жабката в "дупката"
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар