Здравейте, търсих по тая тема но не намерих ако се повтарям извинявам се искам да попитам имам Фиат Пунто 1.1 С 55 коня и искам да попитам ако сложа 14 или 15 лети джанти с ниски гуми ще се промени ли много рязта,пъргавината и ще мога ли да завивам лесно волана понеже нямам хидравлика бях намерил такава тема но е изтрита ако някой има като моето и е сложил такива нека ми помогне понеже намерих много добри гуми и джанти,но 15-ки 195/45/15
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto 1.1S Джанти и Кристални фарове
Collapse
X
-
Аз съм със 175/60/14 доста рядък размер гуми ама така взех джантарите, мисля да сменям гумите на 185/55 . разлика невярвам да има от сегашния ми размер, а що се отнася до "скока" от предишните ми 13ки .. заслужава си !!! проблеми с волана няма да имаш , мъничко по трудно става въртенето на място, но не се усеща почти и се свиква! иначе колата коренно се промени, стабилноста се повиши в пъти повече и по добре спира както каза колегата по-горе. Разлика в разхода мога да кажа че нямам. Вече на 15ки незнам как са нещатата, но немисля че има смисълВземай 14ки без да се замисляш !
Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
15" с с95/45 са ти идеалния размери аз съм без хидравлика и съм карал и с 16" на 195/40 ся съм с 225 гуми и пак нямам проблем ! с 15" почти няма разлика в вървежа а за разхода с колко да го вдигне ....все пак като са ниски гумите се запазва обиколката на гумата с сандартните високи 13" ,няма никакъв проблем и 16" да му сложиш......
Коментар
-
И аз гласувам за по големите джанти, ако от 13-ки вземеш 15-ки с по ниски гуми разхода 6е се дигне сигурно с 0.2 - 0.4 литра едва ли ще го усетиш.Волана ще ти е по тежак само на място и то не е чак болка за умиране.Докато плюсовете са прилични: много по добра визия на колата, подобрение в стабилноста и спирачния път :D
Коментар
-
Tuning Mode написа:И аз гласувам за по големите джанти, ако от 13-ки вземеш 15-ки с по ниски гуми разхода 6е се дигне сигурно с 0.2 - 0.4 литра едва ли ще го усетиш.Волана ще ти е по тежак само на място и то не е чак болка за умиране.Докато плюсовете са прилични: много по добра визия на колата, подобрение в стабилноста и спирачния път :D>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Колега аз ся ако продам моите 14" ше минавам минимум на 16" просто и разликата в разхода и в вървежа не е голяма !!! казвам ти го щото съм имал и 13 и 14 и 15 и 16 разлика голяма няма,мойто е едни 60 коня с 16" сам дигал над 150км/ч без проблеми !!! Ако имаш повечко парички мога да ти дам мойте 14" като искаш да са малки само че са много широки
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар