Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Punto 1.1S Джанти и Кристални фарове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Punto 1.1S Джанти и Кристални фарове

Здравейте, търсих по тая тема но не намерих ако се повтарям извинявам се искам да попитам имам Фиат Пунто 1.1 С 55 коня и искам да попитам ако сложа 14 или 15 лети джанти с ниски гуми ще се промени ли много рязта,пъргавината и ще мога ли да завивам лесно волана понеже нямам хидравлика бях намерил такава тема но е изтрита ако някой има като моето и е сложил такива нека ми помогне понеже намерих много добри гуми и джанти,но 15-ки 195/45/15

колега нищо лично ама тея валяци не са за твойта колица,първо ще умре откъм ускорение разхода ще се вдигне и ти щом си без хидравлика не ти завиждам ако си на 195
    Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

а може би 14-ка ?

Коментар

14ka може ама не повече от 175 за да не ти дръпне разходанагоре
        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Аз съм каръл на 175 размер и колата спира по добре от към волан е поносим.Сега съм на 155 което е перце,за мен тоя размер за тая мощност е перфектен избор!
          Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Аз съм със 175/60/14 доста рядък размер гуми ама така взех джантарите, мисля да сменям гумите на 185/55 . разлика невярвам да има от сегашния ми размер, а що се отнася до "скока" от предишните ми 13ки .. заслужава си !!! проблеми с волана няма да имаш , мъничко по трудно става въртенето на място, но не се усеща почти и се свиква! иначе колата коренно се промени, стабилноста се повиши в пъти повече и по добре спира както каза колегата по-горе. Разлика в разхода мога да кажа че нямам. Вече на 15ки незнам как са нещатата, но немисля че има смисъл Вземай 14ки без да се замисляш !
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

15" с с95/45 са ти идеалния размер и аз съм без хидравлика и съм карал и с 16" на 195/40 ся съм с 225 гуми и пак нямам проблем ! с 15" почти няма разлика в вървежа а за разхода с колко да го вдигне ....все пак като са ниски гумите се запазва обиколката на гумата с сандартните високи 13" ,няма никакъв проблем и 16" да му сложиш......

Коментар

И аз гласувам за по големите джанти, ако от 13-ки вземеш 15-ки с по ниски гуми разхода 6е се дигне сигурно с 0.2 - 0.4 литра едва ли ще го усетиш.Волана ще ти е по тежак само на място и то не е чак болка за умиране.Докато плюсовете са прилични: много по добра визия на колата, подобрение в стабилноста и спирачния път :D

Коментар

Tuning Mode написа:
                  И аз гласувам за по големите джанти, ако от 13-ки вземеш 15-ки с по ниски гуми разхода 6е се дигне сигурно с 0.2 - 0.4 литра едва ли ще го усетиш.Волана ще ти е по тежак само на място и то не е чак болка за умиране.Докато плюсовете са прилични: много по добра визия на колата, подобрение в стабилноста и спирачния път :D
                  А ускорение ? сега съм с 13-ки 55/165 на 3та ми е доста пъргава изпъва до 110 и аз си мисля за 15 ама ако ми убие пъргавоста ще се замисля иначе 15 си е 15 , но се пак.Волана неме притеснва се пак сам карал лада и то с тежък волан ...
                  >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

с 15ки незнам ... с 14ки аз нямам проблеми. Междодругото и аз се бях замислил дали ще ми убие ускорението по голямата и широка гума , но няма проблеми
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

хм че ако е така идеално пфф направо нз какво да правя 14 ли 15 ли

Коментар

Колега аз ся ако продам моите 14" ше минавам минимум на 16" просто и разликата в разхода и в вървежа не е голяма !!! казвам ти го щото съм имал и 13 и 14 и 15 и 16 разлика голяма няма,мойто е едни 60 коня с 16" сам дигал над 150км/ч без проблеми !!! Ако имаш повечко парички мога да ти дам мойте 14" като искаш да са малки само че са много широки

Коментар

oо дай ми снимки и цена и на джантите и на гумите

Коментар

St3althX написа:
                            oо дай ми снимки и цена и на джантите и на гумите
                            доста си ми е цената но аз ги зех още по скъпи преди месец и половина някъде. търся им 550лв като предните гуми са много добри а задните могат да искарат само един сезон още
                            Прикачени файлове

Коментар

какви са гумите за 14-ки са доста скъпи аз за 90 лева намерех нови готени но иначе искам нещо такова с широк борд

Коментар

Working...
                              X