еми ние сме тук за да си чатим :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на PUNTO 1.1 ???
Collapse
X
-
sonicempire написа:ако някой се интересува нека ми пише на лични за да избегнем излишните коментари на завистливи колеги>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Колеги , нека спрем да се заяждаме. Всеки си има различна гледна точка, знания, умения.... Защото заядливите коментари за бензина и маслото искам да ги парирам : карам с А96, а маслото е 5w40. Колко по-добро от това ще ми предложите ?!А, и защо да си сменям количката, като си ми харесва ?!А, и искам да защитя колегата - защо да споделя толкова открито знания, които ги е научил бавно и трудно, а може и не чак толкова , особенно пред хора които само да злословят и присмиват ..... Нека , просто който има различно менние от нашето - да прескочи тази тема.FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Чувал съм , че на 55 и 60 коньовите мотори се слага вал от 75 к.с и тръгва малко , но дали е мит не знам :D Освен да сипеш хубаво масло и бензин , на този мотор следващия тунинг е смяна на колатаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Ами по принцип ако никой не споделяше нищо във Форума него нямаше да го имащеше да се казва Лични... :D А най-лесния начин да изкараш малко конски сили от твоита кола е да и сложиш спортен филтър (хубав за препоръчване цял Intake Kit) и да си купиш чип. Това е чип като за теб: http://www.digitaltuning.bg/catalog/...ult.php?id=450 покачва 10 к.с. (малко ме съмнява но...) и 1 секунда на долу в ускорението до 100км/ч Друг е въпроса струва ли си на кола с двигател 1.1 който ОЧЕВАДНО е направен за икономия да се мъчиш да постигаш нещо, но избора си е твой...
Коментар
-
Се пак и нии сме хоратея дето имаме 1.1 такиа като мен. И все пак аз съм доволен от двигателя.Понякога им вземам тока на старите каруци неща повече ряза ми е до 160 , до 120 хубаво изтегля ... колко повече да искам от туи животинче (зверче) се пак прави невъзможното. Е са няма да надбяга Голф 2 кила ... ма ко от тфа понякога не е важно да си наи-бърз ,като неможе си бърз може да си готин Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 оптичен тунинг да радва окото.Гъзарията е да си готин и да минеш бавно всички да те видят , ане да профучиш и да се чудат кво става ...
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Чип за 600 лв за 1.1 си е лудостС един качествен JR или K&N филтър , но там цените са дебели Някой слагал ли е Denso Iridium свещи на Fire мотор и има ли разлика
валовете са еднакви!Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
За чип-а е ясно че не си струва толкова пари за двигател 1.1 но нали искате тунинг това е варянта(като имаш в предвид че за 1200 лева можеш да направиш трансплантация на двигател 1.4 Турбо при добри цени на старо..)А чип-а оправлява ECU-то така че ако си с газов инжекцион не важи защото имаш второ ECU за газта, а ако си с изпарител пък сместа въздух/газ се настроива от изпарителя така че и там не важи
Коментар
-
аве незнам дали има катализатор 1.1 хах ако има да се освободим от него и ако може съединителя да се натегне някво лостче имало но незнам за пунто дали го има ... ако няма с нов ... спортен филтър и хубава центровка .......... и Бооооооооооооооооооооооооооооооооооооо , боооооооооооооооо>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Чип за 600 лв за 1.1 си е лудостС един качествен JR или K&N филтър , но там цените са дебели Някой слагал ли е Denso Iridium свещи на Fire мотор и има ли разлика
валовете са еднакви!С глава от 75ца и бърз вал доста се променят нещата.От 1108 разпилен до 1272 или нещо такова- гледах го на автомобила на Гиампаоло Панеро вадят към 130 коня!http://www.youtube.com/watch?v=TBjga...eature=related ето го и споменатия автомобил.До скоро се продаваше за 17000 евра.Но не си мислете че като се изцежда така издържа много! Скъсява се живота на мотора много.
Alfa Romeo Centocinquantasei
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар