мога да се похваля почти съм готов с проекта си punto 2.0 16 turbо :D има още за довършвне но поне запалих и направих тест драив и съм много доволен и мога да кажа че има разлика
старта е много по добър от преди скоростната кутия е Q2 + по тежкия мотор и по дългите скорости колата направо излита Yellow_Flash_Colorz_PDT_23Темата съдържа завършен проект и става важна!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat punto 2000 16 turbo
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Браво колега,аз следя проекта в другата тема в алфа форума.За колегите които незнаят доколкото си спомням мотора и кутията са от жълто Фият Купе 2.0 16 Турбо,само незнам дали е само предница или е цяла кола.Интересно ми е как я усещаш колата с тези по-дълги скорости,сигурно доста се засилва?Иначе имаше ли големи главоболия по захващането на мотора и кутията?Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
да мотора е от фиат купе 2.0 16 турбо :D купих цяла кола свалих електрониката и мотора със скоростната кутия ползвам и тампоните от купетоглавоболия има неможе да няма но двигателя ляга почти по същия начин на пунтото само направих нови планки за тмпоните на купето скъсих и полуоските наложи се да местя и abs защото пречеше а акумулатора вече е в багажника не остана място за него под предния капак :D преди два дена като го пробвах хем гледах много да не го настъпвам останах много доволен
и старта е по добър преди първа и втора само въртеше гуми а сега с по дългите скорости и шпера направо излита
Коментар
Реклама
Collapse

Колега Как подяволите го побра там този звяр
Ето на това може вече да се каже "Вълк Във Овча кожа" Браво поздравление за проекта
Коментар