Centorius написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интериорен тунинг на моето Punto GT :)
Collapse
X
-
с обикновен черен матов спрей няколко раце и няма да имаш грешка ,черното хваща навсякъде,а това бяло което ползвах доста зор ми даде докато стане но всичко става с малко нерви....Но демонтажа е най-сложен трябва да се свалят куп биолтове и да се разкачат доста букси които после за да ги налучкаш трябва да са надписани......аз заради демонтажа си скъсах аирбега за съжаление но всичко после стана лесно.....най добре ако ще пръскаш просто облепи навсякъде и пръскай на място....нети препоръчвам да го сваляш но ако ти се занимава и това е вариатн
-
Колега виждам те че имаш възможност ,ако бях на теб напрао щях да тапицирам и таблото като салона много радва това нещо.ПоздравиCentorius написа:stefcho_sm, гледал съм го твоето и ми много ми харесват нещата които си правил... Исках да те попитам за таблото... труден ли е демонтажа и монтажа на таблото... Точно с каква боя го пръсна и сложи ли лак отгоре? Сподели моля те.stefcho_sm написа:Браво харесва ми как сте го направили ,много професионално и ефектно./Скоро и аз ще завърша моя салон само че моето ще бъде изцяло с бяла кожа...
Чудя се като се затопли дали да се захвана и да го направя черно... но тогава и останалите сиви пласмаси ще трябва да пръскам, но нали в крайна сметка е важна промяната.
Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Re: Интериорен тунинг на моето Punto GT
Страшна е станала, колега!!!Centorius написа:Материалите са: изкуствена немска черна кожа каширана (от долната страна на кожата има слой около 5мм дунапрен)и италианска алкантара (или както някои му казват обърната кожа, велур и т.н
)
Би ли споделил откъде мога да си купя такава алкантара? Dikata_BG, че какво толкова може да се случи като седнеш на светлата седалка с влажни дрехи? Yellow_Flash_Colorz_PDT_14Dikata_BG написа:Колега станало е страхотно дано само не съжаляваш след време за избора на светлия цвят защото един познат още неможе да си прости че седна върхо седалката си с леко влажни дрехи.
Коментар
-
Re: Интериорен тунинг на моето Punto GT
Ами колега - той шефа се занимава с тея неща - по принцип са на поръчка по-специалните материали...jamesdavidso написа:Страшна е станала, колега!!!Centorius написа:Материалите са: изкуствена немска черна кожа каширана (от долната страна на кожата има слой около 5мм дунапрен)и италианска алкантара (или както някои му казват обърната кожа, велур и т.н
)
Би ли споделил откъде мога да си купя такава алкантара? Dikata_BG, че какво толкова може да се случи като седнеш на светлата седалка с влажни дрехи? Yellow_Flash_Colorz_PDT_14Dikata_BG написа:Колега станало е страхотно дано само не съжаляваш след време за избора на светлия цвят защото един познат още неможе да си прости че седна върхо седалката си с леко влажни дрехи.
Коментар
-
по хубаво ще е бези ако решиш да махаш емблематамахни и черните лайсни от бронята и вратитеCentorius написа:Колеги как мислите - да махна ли предната емблема от капака? Струва ми се, че ще е по-красиво без емблемата...?Разбира се, ясно ми е, че трябва да се завари едно малко кръгче и да се китне леко и да се боядисва.
мисля че ще стане
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар