Открих един доста интересен сайт, предлагат се доставки. http://moman.pl/en/index.php?a=lista&k=17 Това е относно цветовете на циферблатите и осветяването. Педлагат се за Браво 2 вида: с дигитален километраж и за по-старите модели преди 99-та с брояч. А другия сайт предлага хромирани пръстени. http://tuning-shop.co.uk/-c-14.html Там хубавото е, че има за доста марки и модели. Дано не се повтарям, ако съществува някоя такава тема. И дано помогна на някой, който си тъсри нещо такова:P.S. Не правя реклама на нито един от тези сайтове, не ме разбирайте погрешно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на таблото, вижете тези неща.
Collapse
X
-
Колега ,няма нищо по-яко от бял циферблат...За какви шарении говориш ,това горе не е толкова шарено ,освен ако не си наумил нещо от сорта на пламъци и мечета по циферблатите...dotz написа:А дали ще е циганийка ако се комбинират шарените циферблати с хромираните пръстени?
Иначе тези двете снимки са на едно и също табло
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
ем щях да използвам елемента на изненадата ама маи ше се разминем с него :D а за стрелките никва идея нямам как се свалят или как се слагат,ще се уча в процеса на деиствие :D :D пак наи мн да си зема нов километраж :DJ T D написа:Аааа и не се похвали!!!BUH написа:аз си порачах такав синичак мн ме радва
Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
Внимаваи с километража колега тва не е хубаво дето го правиш даи на някои маистор и после му се развикаи че не ти показва вярно и т.н. ако нищо не стане да оди да ти търси нов от моргатаBUH написа:ем щях да използвам елемента на изненадата ама маи ше се разминем с него :D а за стрелките никва идея нямам как се свалят или как се слагат,ще се уча в процеса на деиствие :D :D пак наи мн да си зема нов километраж :DJ T D написа:Аааа и не се похвали!!!BUH написа:аз си порачах такав синичак мн ме радва
Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
На фиат не съм сменял циферблат, но за сметка на това на няколко фолксвагена се разписах :D Махането на стрелките е лесно - с 2 вилици. Слагането е трудното - много лесно започва да показва нещо друго - различна скорост, различни обороти .........За да се предотварати това трябва да се бележи как стои стрелката спрямо оста си преди демонтажа.Пипкава работа е, но после насладата е голяма !!!Успех на всички !!!xtry написа:колеги а как ще махнете стрелките за да сложите циферблатите ? дайде идеиFiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар