qvkata-dcs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НОВИЯТ МИ ВОЛАН
Collapse
X
-
Ще ти кажа,ако кажеш от къде взе темпомата или е оригинален? Всъщност с тапициране на волани започнах от старата кола. Купих си един кажен калъф който се шие, но беше голяма грозотия и от там започнах да се пробвам,но като няма кой да ти каже тънкостите се учиш много бавно.За вратите мисля,но докато не ми дойде дабра идея няма да ги пипна а за волана това ли имаш впредвид?Stoyan_68 написа:@cekop: Впечатляващо изпълнение! Какво те накара да претапицираш волана? А мислил ли си за вратите или...седалките, нещо по таблото? Между другото продължението на волана също е интересно:FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
Да това имам впредвид за волана, както и задната му част. За произхода на темпомата пише тук- http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=19106&start=6А кожата естествена ли е?cekop написа:Ще ти кажа,ако кажеш от къде взе темпомата или е оригинален? Всъщност с тапициране на волани започнах от старата кола. Купих си един кажен калъф който се шие, но беше голяма грозотия и от там започнах да се пробвам,но като няма кой да ти каже тънкостите се учиш много бавно.За вратите мисля,но докато не ми дойде дабра идея няма да ги пипна а за волана това ли имаш впредвид?Stoyan_68 написа:@cekop: Впечатляващо изпълнение! Какво те накара да претапицираш волана? А мислил ли си за вратите или...седалките, нещо по таблото? Между другото продължението на волана също е интересно:Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Първо ти благодаря за инфото, но аз трудно бих си го набавил иначе е много гот. За волана-може да се облече целият,но става двойно по-сложно и скъпо затова моят го направих с тези лайсни за да мога до там да спра кожата и да изглежда добре. На другите волани почти не се вижда където завършва кожата но на stiloto се вижда много и без тази лайсна няма да е добре. Кожата е естествена.Stoyan_68 написа:Да това имам впредвид за волана, както и задната му част. За произхода на темпомата пише тук- http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=19106&start=6А кожата естествена ли е?cekop написа:Ще ти кажа,ако кажеш от къде взе темпомата или е оригинален? Всъщност с тапициране на волани започнах от старата кола. Купих си един кажен калъф който се шие, но беше голяма грозотия и от там започнах да се пробвам,но като няма кой да ти каже тънкостите се учиш много бавно.За вратите мисля,но докато не ми дойде дабра идея няма да ги пипна а за волана това ли имаш впредвид?Stoyan_68 написа:@cekop: Впечатляващо изпълнение! Какво те накара да претапицираш волана? А мислил ли си за вратите или...седалките, нещо по таблото? Между другото продължението на волана също е интересно:FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
Ето го волана ще те чака, когато си готов. тел.-0889147925 цецоqvkata-dcs написа:cekop Гениално :DСъгласен съм за офертата , но ще е към 30ти / на заплатка/ Само ме притеснява дали са еднакви и дали ще стане еърбега .. би трябвало всъщност . Ще разпитам и на 1ви да направим както предложи ! Много съм навит даже
FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
Не мога да сложа другата част защото я нямам. Просто намерих такъв волан без аербег направих го и го изпратих на колегата за да може направо да размени воланите и да не стои без кола, но ще потърся аербег и ще проверя.pakumba написа:волана е чуден, почвам и аз да се замислям. колега, защо не сложиш и другата му част, дали няма да седи много изпъкнала, защото по принцип е доста малка фугат а и сега като е сложена кожата може да надигаFIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар