Тези ЛЕД диодчета ....Цената е за 10те предполагам,а не за 1бр. !!! Не съм ги виждал по магазините....точно тези които са за табло !!!Къде могат да се намерят,ако някой колега знае да сподели !!!
Цената е за 10 бр. и това са от тези, които ги водят по-силни.Цената за 10 бр. обикновени диоди за табло е около 2-3$ + доставка.В БГ не съм виждал още, но предпочитам да си ги купя от E-bay, защото до момента каквото съм взел от там е било качествено.Имам чувството, че в БГ вкарват не 11-то, а 12-то качество
Разглеждах снимките ти и нещо не ми стана ясно. На платката ми се струва, че виждам освен диодите с дългите крачета и други. За какво служат те?
едните светят когато пуснеш фаровете да можеш да видиш копчето, а другите диоди са като пуснеш халоген или там квото искаш да видиш, че е пуснат заради това е
Тези, които са във копчето са ми ясни. На снимката с платката са по-дългите. Но тези, които са прозрачни и къси, при мен май ги няма. А и не виждам смисъл от тях, защото какво ли ще осветяват...
Тези, които са във копчето са ми ясни. На снимката с платката са по-дългите. Но тези, които са прозрачни и къси, при мен май ги няма. А и не виждам смисъл от тях, защото какво ли ще осветяват...
има смисал от тях те осветяват копчето когато е натиснато. иначе може да забравиш че си го натиснал
На средната конзола смених диодите и свети доста прилично :D Някой може ли да ми каже, какъв цвят свети бутона за нагревателя на задното стъкло. Направих го да свети зелен, но май трябва да е оранжев И друг въпрос. Притеснявам се да не съм разместил бутоните. Кога ви светва бутона за габаритите за мъгла? Колата трябва ли да работи? Или просто, когато е на контакт с включени къси.
На средната конзола смених диодите и свети доста прилично :D Някой може ли да ми каже, какъв цвят свети бутона за нагревателя на задното стъкло. Направих го да свети зелен, но май трябва да е оранжев И друг въпрос. Притеснявам се да не съм разместил бутоните. Кога ви светва бутона за габаритите за мъгла? Колата трябва ли да работи? Или просто, когато е на контакт с включени къси.
светодиоди има в центъра на приличнацена от 50-60ст бр и много добре сведяд с едно съпротивление и готово закрепването е малко потрудно но става тези където ги продават като крушки са пълно менте не светят както трябва нама същия ефект магазина е тук гр. София, Магазинул. "Цар Самуил" 23
Аз пазарувам от "Поп Богомил"(май така се казваше). От Лъвов мост по Мария Луиза в посока ЦУМ, първата пряка вляво. Магазина е в едно подземие и има какви ли не щуротии. Разгледай го! :D Очаквам само да ми кажеш какви диоди и съпротивления си взел, за да ги купя и аз днес. А от къде вземаш ток за тях? Най добре е да направиш някоя и друга снимчица.
слага се съпротивление щото диодите са на 3.7 волта а иначе е 12 съпротивление около 300 оматук имаше формула за изчисление слагам диода направо на мястото на крушката и ток си взима от платката както е оригинално
слага се съпротивление щото диодите са на 3.7 волта а иначе е 12 съпротивление около 300 оматук имаше формула за изчисление слагам диода направо на мястото на крушката и ток си взима от платката както е оригинално
днес смених всички крушки по таблото засветене ефекта е поразителен стана като нова кола смених крушките със светодиоди + съпротивление не ползвайте готови светодиоди с цокъл като крушката - няма ефект -не свети както трябва тук съм снимъл със сменени няколко диода
Коментар