Първото по колата беше смята на целия макверсон и слагане на спортни амортесьори "КОНИ". Като начало колата беше с лети джанти като модела на снимката от долу:
Но докато се учех да карам и по скоро да паркирам тези джанти станах на осмици и малко повече ужулени :D След това ги сменихме с тези които все още са си на колата ще ги видите малко по надолу по снимките Сложихме и спортни педали които са подобен модел като на снимката:
Така, това беше първоначалният вид на колата със сиви брони, няколко гадни лепенки и два декоративни върдухозаборника на предният капак, които аз бях сложил и в последствие махнах

Сложих и декоративна антена тип "Акулска Перка"
Миналата Зима майка ми закачи един сняг и спука бронята по каско дадоха пари и купихме нова...Беше Черна. Реших Така да остане и боядисаха и задната броня черна... да се различавам от другите брави на пътя. Така Броните, Лайсните, Праговете, Дръжките, Огледалата... всичко си отиваше
Реших да си направя Малко лепенки за под лайсната и прага (които също щяха да са черни)Поръчах си в една рекламна агенция лепенки по мой дизайн и ето до къде го докарахме:п.п. На снимките може да видите и джантите

Първо бях сложил едно CD/Mp3 Sony което преди около 3-4 месеца махнах защото баща ми подари ново: KenWooD
Сложих и специфичната за Фиат Пластмаса която скрива дупката като махнеш оригиналното касетофонче
Като взех новото ЦД веднага ми зачовърка една мисъл в Главата за нещо по сериозо, да ми "лУпа у вратО" :P Та дойде на дневен ред да си взема туба с усилвател и ето след около месец с какво се сдобихТуба Блаупункт 200 вата и Усилвател 400 вата :D 
Нещо гърнето ми започна да ручи грозно и реших че е от катализатора. Отидох и си купих Резонаторно Гърне. Не беше от катализатора, беше крайно гърне. Но като съм тръгнал да се занимавам реших направо цялата генерация да сменя и да сложа крайно спортно гърне... Ето до къде стигнахме:

Имам още кяколко идеи...Като например за предната ми решетка

Ето и една снимка на Колата и Двигателя й п.п. Още снимки много скоро, ще снимам само ауспуха как се вижда отвън, тубата вътре, ЦД-то и т.н.Поздрави Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 

Коментар