0889966997 генерации на ф60 мм.спортни ауспуси и накрайници по каталог:www.emk-33.com
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на изпускателни системи:
Collapse
X
-
Да не говорим, че изпускателна система - термин употребен в заглавието на темата никак, ама никак не означава крайните гърнета, които предлагате. Аз с удоволствие бих станал Ваш клиент, ако правехте изпускателния колектор - от главата - до средното гърне примерно и на тази част от изпускателната система по-и прилича да я набедиш на някакъв тунингWhitePower написа:бе за къв тунинг говориш , неръждавейка на ф 63 прайте ли - мне , е другото тунинг ли е
Вие пък съвсем на зарибявки сте тръгнали с това заглавие
И кво сега
Това ли чакахте ххх
излъгани съфорумци, че в темата Ви действително се предлагат тунинг изпускателни системи и никой нищо сериозно
ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Правим, правим и то още как!Който не е дошъл, на него не сме направили тунинг на изпускателната система.Ама не се фукаме!Ама няма как да ти докажа тук,мини някой път да питаш на място,ако ти трябва нещо по така.2000 20v turbo написа:Да не говорим, че изпускателна система - термин употребен в заглавието на темата никак, ама никак не означава крайните гърнета, които предлагате. Аз с удоволствие бих станал Ваш клиент, ако правехте изпускателния колектор - от главата - до средното гърне примерно и на тази част от изпускателната система по-и прилича да я набедиш на някакъв тунингWhitePower написа:бе за къв тунинг говориш , неръждавейка на ф 63 прайте ли - мне , е другото тунинг ли е
Вие пък съвсем на зарибявки сте тръгнали с това заглавие
И кво сега
Това ли чакахте ххх
излъгани съфорумци, че в темата Ви действително се предлагат тунинг изпускателни системи и никой нищо сериозно 
Коментар
-
Чи интересно ама! Правите значи и истински тунинг, ама не се хвалите с него, пък се хвалите с лъскавите си украшения или по-скоро аксесоари /за задните гърнета иде на реч
/, или пък с тегличите си, ама как бъде Та конкретно по темата, изпускателен колектор за фиат 2000 20V турбо - с такъв можем ли да се похвалим - аз че имам такъв, а Вие, че сте ми го направили, ако да, дайте да видим някой такъв или подобен изпускателен колектор, напишете /може и на лични/ и цена и те така
Коментар
-
Всеки се хвали кой с каквото има и може, нали?В случая това, което пиша е информация.Това с колекторите може да се реши само на място, да се види имаш ли турбини, нямаш ли, да се изчисли и да се уговори цена.Едва ли очакваш да ти отговоря сега тук,без колата да е видяна и да се разбере какво и как точно се иска.След понеделник, звънни на тел: 0888936590 и се уточни кога и как да са види колата.Благодаря за интереса.2000 20v turbo написа:Чи интересно ама! Правите значи и истински тунинг, ама не се хвалите с него, пък се хвалите с лъскавите си украшения или по-скоро аксесоари /за задните гърнета иде на реч
/, или пък с тегличите си, ама как бъде Та конкретно по темата, изпускателен колектор за фиат 2000 20V турбо - с такъв можем ли да се похвалим - аз че имам такъв, а Вие, че сте ми го направили, ако да, дайте да видим някой такъв или подобен изпускателен колектор, напишете /може и на лични/ и цена и те така
Коментар
-
С такива хром-никелови плетеници си трябва доста заигравка и любов към детайла2000 20v turbo написа:Та конкретно по темата, изпускателен колектор за фиат 2000 20V турбо - с такъв можем ли да се похвалим - аз че имам такъв, а Вие, че сте ми го направили, ако да, дайте да видим някой такъв или подобен изпускателен колектор, напишете /може и на лични/ и цена и те така
Та на пръсти се броят хората, които ги правят.
Коментар
-
Жокерче нещо даici написа:С такива хром-никелови плетеници си трябва доста заигравка и любов към детайла2000 20v turbo написа:Та конкретно по темата, изпускателен колектор за фиат 2000 20V турбо - с такъв можем ли да се похвалим - аз че имам такъв, а Вие, че сте ми го направили, ако да, дайте да видим някой такъв или подобен изпускателен колектор, напишете /може и на лични/ и цена и те така
Коментар
-
Стига глупости , понеделника звЪня веднага, Нали ходих до дружба сеРвиза ви ( при разсадниците ) и ги питам правите ли неръждавейка ???гледаха учудено и казаха - от неръждавейка не правим нищо !втори въпрос - а тръби имате ли - отговор НЕдавай адреса, искам къстъм колектори и преправен доунпайп на турбината с изработка на фланците ( на водосруйка - 1 см. и 2 см. ( дебелина )давай и адреса01 написа:Всеки се хвали кой с каквото има и може, нали?В случая това, което пиша е информация.Това с колекторите може да се реши само на място, да се види имаш ли турбини, нямаш ли, да се изчисли и да се уговори цена.Едва ли очакваш да ти отговоря сега тук,без колата да е видяна и да се разбере какво и как точно се иска.След понеделник, звънни на тел: 0888936590 и се уточни кога и как да са види колата.Благодаря за интереса.2000 20v turbo написа:Чи интересно ама! Правите значи и истински тунинг, ама не се хвалите с него, пък се хвалите с лъскавите си украшения или по-скоро аксесоари /за задните гърнета иде на реч
/, или пък с тегличите си, ама как бъде Та конкретно по темата, изпускателен колектор за фиат 2000 20V турбо - с такъв можем ли да се похвалим - аз че имам такъв, а Вие, че сте ми го направили, ако да, дайте да видим някой такъв или подобен изпускателен колектор, напишете /може и на лични/ и цена и те такаPower Under Pressure
Коментар
-
Ще се оборудвам с аргон скоро, за да стават нещата напълно професионално2000 20v turbo написа:Жокерче нещо даici написа:С такива хром-никелови плетеници си трябва доста заигравка и любов към детайла2000 20v turbo написа:Та конкретно по темата, изпускателен колектор за фиат 2000 20V турбо - с такъв можем ли да се похвалим - аз че имам такъв, а Вие, че сте ми го направили, ако да, дайте да видим някой такъв или подобен изпускателен колектор, напишете /може и на лични/ и цена и те така
Коментар
-
бе то май на там сме тругнали всички щото май нема кой да свърши работа тези дни за свесни пари а з атебе ИЦИ що не се преместиш да живееш във софия , много си ни далече и нема как да те наемаме за дадени детайли щото и колата треба да е при тебеici написа:Ще се оборудвам с аргон скоро, за да стават нещата напълно професионално2000 20v turbo написа:Жокерче нещо даici написа:С такива хром-никелови плетеници си трябва доста заигравка и любов към детайла2000 20v turbo написа:Та конкретно по темата, изпускателен колектор за фиат 2000 20V турбо - с такъв можем ли да се похвалим - аз че имам такъв, а Вие, че сте ми го направили, ако да, дайте да видим някой такъв или подобен изпускателен колектор, напишете /може и на лични/ и цена и те така
Power Under Pressure
Коментар
-
Абе колега, тръби неръждавейка има в складовете, на няколко километра от сервиза в който си отишъл.Не държим такива работи на склад.Пратих те там, за да разговаряш с колегите, които правят такива неща, а не да ми пишеш че говоря глупости.Не е хубаво това.Ако могат- могат, ако те приемат- приемат, ако не могат и не те приемат, това е.Това е сервиз за ауспуси,който понякога извършва такива услуги и се обадих и предупредих колегите,че може и да отидеш там.Между впрочем, има сайтове с подобни глезотии, на които можеш да си поръчаш желания детайл и да се монтира в сервиз или да си го монтираш сам.Някои си решават въпроса и така.Аз направих това, което ми е работата.Благодаря ти за интереса, нека останем с приятни отношения и взаимно уважение.WhitePower написа:Стига глупости , понеделника звЪня веднага, Нали ходих до дружба сеРвиза ви ( при разсадниците ) и ги питам правите ли неръждавейка ???гледаха учудено и казаха - от неръждавейка не правим нищо !втори въпрос - а тръби имате ли - отговор НЕдавай адреса, искам къстъм колектори и преправен доунпайп на турбината с изработка на фланците ( на водосруйка - 1 см. и 2 см. ( дебелина )давай и адреса01 написа:Всеки се хвали кой с каквото има и може, нали?В случая това, което пиша е информация.Това с колекторите може да се реши само на място, да се види имаш ли турбини, нямаш ли, да се изчисли и да се уговори цена.Едва ли очакваш да ти отговоря сега тук,без колата да е видяна и да се разбере какво и как точно се иска.След понеделник, звънни на тел: 0888936590 и се уточни кога и как да са види колата.Благодаря за интереса.2000 20v turbo написа:Чи интересно ама! Правите значи и истински тунинг, ама не се хвалите с него, пък се хвалите с лъскавите си украшения или по-скоро аксесоари /за задните гърнета иде на реч
Коментар
-
Ами, за да сте коректни, сменете заглавието на темата със примерно"Ремонт на ауспуси", а не "Тунинг .....системи...."01 написа:Абе колега, тръби неръждавейка има в складовете, на няколко километра от сервиза в който си отишъл.Не държим такива работи на склад.Пратих те там, за да разговаряш с колегите, които правят такива неща, а не да ми пишеш че говоря глупости.Не е хубаво това.Ако могат- могат, ако те приемат- приемат, ако не могат и не те приемат, това е.Това е сервиз за ауспуси,който понякога извършва такива услуги и се обадих и предупредих колегите,че може и да отидеш там.Между впрочем, има сайтове с подобни глезотии, на които можеш да си поръчаш желания детайл и да се монтира в сервиз или да си го монтираш сам.Някои си решават въпроса и така.Аз направих това, което ми е работата.Благодаря ти за интереса, нека останем с приятни отношения и взаимно уважение.WhitePower написа:Стига глупости , понеделника звЪня веднага, Нали ходих до дружба сеРвиза ви ( при разсадниците ) и ги питам правите ли неръждавейка ???гледаха учудено и казаха - от неръждавейка не правим нищо !втори въпрос - а тръби имате ли - отговор НЕдавай адреса, искам къстъм колектори и преправен доунпайп на турбината с изработка на фланците ( на водосруйка - 1 см. и 2 см. ( дебелина )давай и адреса01 написа:Всеки се хвали кой с каквото има и може, нали?В случая това, което пиша е информация.Това с колекторите може да се реши само на място, да се види имаш ли турбини, нямаш ли, да се изчисли и да се уговори цена.Едва ли очакваш да ти отговоря сега тук,без колата да е видяна и да се разбере какво и как точно се иска.След понеделник, звънни на тел: 0888936590 и се уточни кога и как да са види колата.Благодаря за интереса.2000 20v turbo написа:Чи интересно ама! Правите значи и истински тунинг, ама не се хвалите с него, пък се хвалите с лъскавите си украшения или по-скоро аксесоари /за задните гърнета иде на реч
За това така се получи всички отговори в темата Ви са "Не е хубаво така"
Пак питам това ли очаквахте от тази тема във този форум - зарибяващо заглавие и само негативизъм по ваш адрес
НЕ Е ХУБАВО ТАКА
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар