много добре много добре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой да покаже как се закрепя тази конзола за колонката!
Collapse
X
-
Един съвет от мене - ако ще вземаш уреди гледай да са 52 мм диаметър ( от най-малките) и мятай стъкломат отгоре им , не купувай стойки защото не стават за нашите коли.alvanovo написа:супер е станаломного добреблагодаря и за личното съобщениевече ще си сложа и азсамо тези стойки, които ги продават за тройка уреди как точно се закрепят за колонката, нещо маха ли се от неяза марея ще стане лиAlfa Romeo Centocinquantasei
Коментар
-
sUkI
Аз си взех стойка за 2 уреда на 52мм и нестава...а и няма кой да ми направи стойка,дай нещо да измислим?Seicento Sporting Abarth написа:Един съвет от мене - ако ще вземаш уреди гледай да са 52 мм диаметър ( от най-малките) и мятай стъкломат отгоре им , не купувай стойки защото не стават за нашите коли.alvanovo написа:супер е станаломного добреблагодаря и за личното съобщениевече ще си сложа и азсамо тези стойки, които ги продават за тройка уреди как точно се закрепят за колонката, нещо маха ли се от неяза марея ще стане ли
Коментар
-
дали не е по-добре да си вземем стойки за таблотосамо да им намеря подходящо мястоаз всъщност искам само температура на маслото да си сложано дали ще пасне хоризонталната основа на стойката на малко извитите форми на таблотоняма ли да се получат хлабинис бизцветен силикон мога ли да я залепяsUkI написа:Аз си взех стойка за 2 уреда на 52мм и нестава...а и няма кой да ми направи стойка,дай нещо да измислим?Seicento Sporting Abarth написа:Един съвет от мене - ако ще вземаш уреди гледай да са 52 мм диаметър ( от най-малките) и мятай стъкломат отгоре им , не купувай стойки защото не стават за нашите коли.alvanovo написа:супер е станаломного добреблагодаря и за личното съобщениевече ще си сложа и азсамо тези стойки, които ги продават за тройка уреди как точно се закрепят за колонката, нещо маха ли се от неяза марея ще стане ли
Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Дай снимка на таблото и възможни места за поставяне според теб.alvanovo написа:дали не е по-добре да си вземем стойки за таблотосамо да им намеря подходящо мястоаз всъщност искам само температура на маслото да си сложано дали ще пасне хоризонталната основа на стойката на малко извитите форми на таблотоняма ли да се получат хлабинис бизцветен силикон мога ли да я залепяsUkI написа:Аз си взех стойка за 2 уреда на 52мм и нестава...а и няма кой да ми направи стойка,дай нещо да измислим?Seicento Sporting Abarth написа:Един съвет от мене - ако ще вземаш уреди гледай да са 52 мм диаметър ( от най-малките) и мятай стъкломат отгоре им , не купувай стойки защото не стават за нашите коли.alvanovo написа:супер е станаломного добреблагодаря и за личното съобщениевече ще си сложа и азсамо тези стойки, които ги продават за тройка уреди как точно се закрепят за колонката, нещо маха ли се от неяза марея ще стане ли
Alfa Romeo Centocinquantasei
Коментар
-
нямам подходяща снимка сегано в ляво на таблото, под колонката на предното стъклоили в дясно, от другия край на таблото, до дясната колонка на предното стъкломалко в страни се пада, он няма да пречи на погледа напред, а и няма само в него да гледамSeicento Sporting Abarth написа:Дай снимка на таблото и възможни места за поставяне според теб.alvanovo написа:дали не е по-добре да си вземем стойки за таблотосамо да им намеря подходящо мястоаз всъщност искам само температура на маслото да си сложано дали ще пасне хоризонталната основа на стойката на малко извитите форми на таблотоняма ли да се получат хлабинис бизцветен силикон мога ли да я залепяsUkI написа:Аз си взех стойка за 2 уреда на 52мм и нестава...а и няма кой да ми направи стойка,дай нещо да измислим?Seicento Sporting Abarth написа:Един съвет от мене - ако ще вземаш уреди гледай да са 52 мм диаметър ( от най-малките) и мятай стъкломат отгоре им , не купувай стойки защото не стават за нашите коли.alvanovo написа:супер е станаломного добреблагодаря и за личното съобщениевече ще си сложа и азсамо тези стойки, които ги продават за тройка уреди как точно се закрепят за колонката, нещо маха ли се от неяза марея ще стане ли
Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
почти съм решил да сложа уреди за налягане и температура на маслотоинтересува ме какви са размерите на резбите на двете тапи монтирани до самия маслен филтър на дигателянали там ще си сложа двата датчика - за температура и наляганеи дали трябва да се правят преходници ако датчиците са от ладамоя двигател е 1,8 бензина на колегата е 1,9 турбо дизелрешили сме да не ползваме адаптор от сайтовете за тунинг, за да не слагаме излишни детайли в този възелили има и друг идеи?Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Колега, размера на тапите не го знам точно, но на мен ми правиха преходник за резбата точно по размера на тези тапи!Ако имаш познат стругар става лесно и бързо - но задължително да ти ги направи с каналче и медни дифтунги!Иначе прокапва от там!Ако датчиците които ще слагаш са си за Фиат размера ще пасне, но трябва и уреди да търсиш, които да отговарят на датчиците - иначе рискуваш да не показва вярно.Това за размера го провери на канал! На загасен автомобил от тапата изтича съвсем малко масло- развиваш със шестограмен ключ и пробваш да навиеш датчика.alvanovo написа:почти съм решил да сложа уреди за налягане и температура на маслотоинтересува ме какви са размерите на резбите на двете тапи монтирани до самия маслен филтър на дигателянали там ще си сложа двата датчика - за температура и наляганеи дали трябва да се правят преходници ако датчиците са от ладамоя двигател е 1,8 бензина на колегата е 1,9 турбо дизелрешили сме да не ползваме адаптор от сайтовете за тунинг, за да не слагаме излишни детайли в този възелили има и друг идеи?Alfa Romeo Centocinquantasei
Коментар
-
Хоризонталната основа винаги можеш да я напаснеш с кит и шкурка :D за да ти поеме формата на таблото.alvanovo написа:дали не е по-добре да си вземем стойки за таблотосамо да им намеря подходящо мястоаз всъщност искам само температура на маслото да си сложано дали ще пасне хоризонталната основа на стойката на малко извитите форми на таблотоняма ли да се получат хлабинис бизцветен силикон мога ли да я залепяAlfa Romeo Centocinquantasei
Коментар
-
днеси аз си сложих уреди за налягане и температура на маслотомного съм доволенкарах, но не многокато се кара 100-120 температурата е около 70,като засиля до 5000 оборота по-дълго вдига до 80-85налягането като запаля студено е 4-5загряла ан празен ход 1,5с по-високи обороти 3-5Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Значи си внимавал в училищеalvanovo написа:днеси аз си сложих уреди за налягане и температура на маслотомного съм доволенкарах, но не многокато се кара 100-120 температурата е около 70,като засиля до 5000 оборота по-дълго вдига до 80-85налягането като запаля студено е 4-5загряла ан празен ход 1,5с по-високи обороти 3-5
Вярно си отчита
Alfa Romeo Centocinquantasei
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар