sa6o_gt написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да съживим Пунто ГТ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
импресата ако е била 1.6 или 1.8 може ама WRC STI трудна работа
а BMW то 140 сток + дори и миниатурно турбо ще утиде към 200 коня може би и повече твоя пунтак трябва да има доста хиляди лева тунинг за да прескочи тези коли според мен
но ти си знаеш
П.С. по темата ще ми е много интересна гонка между пунтото на Alex GT и sa6o_gt с клипче разбира се даже бих отделил време да гледам на живо

-
Колега, защо мислиш че bmw-то е нещо уникално. То ако всяка кола дето е 140 коня, толкова лесно ставаше 200 ...Tuning Mode написа:а BMW то 140 сток + дори и миниатурно турбо ще утиде към 200 коня може би и повече твоя пунтак трябва да има доста хиляди лева тунинг за да прескочи тези коли според мен
но ти си знаеш 
Коментар
-
Е аиде тогава да ги видим тия Импрези и БМВ-та кви случки ще им се случват, когато стане на колегата колата!!!!!!WhitePower написа:Alex ако всичко е на 6 ще извади 230 коня на колелата на 1 бар налягане ( и то само толкова заради бошовската електроника ) неговата турбина е големшка
FIAT Punto GT'96 131hp
FIAT Punto TD 60 '98
Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.
Коментар
-
събота идва да се настройва , ако не изпуши нещо ще се похвалимmitko GT написа:Е аиде тогава да ги видим тия Импрези и БМВ-та кви случки ще им се случват, когато стане на колегата колата!!!!!!WhitePower написа:Alex ако всичко е на 6 ще извади 230 коня на колелата на 1 бар налягане ( и то само толкова заради бошовската електроника ) неговата турбина е големшка
Power Under Pressure
Коментар
-
Аз изобщо не се кланям на BMW-та колега грешно си ме разбрал просто колегата ги хвърля така едни твърденияvsd написа:Колега, защо мислиш че bmw-то е нещо уникално. То ако всяка кола дето е 140 коня, толкова лесно ставаше 200 ...Tuning Mode написа:а BMW то 140 сток + дори и миниатурно турбо ще утиде към 200 коня може би и повече твоя пунтак трябва да има доста хиляди лева тунинг за да прескочи тези коли според мен
но ти си знаеш 
Иначе на всякя атмосферка 140 конски сили когато и сложиш турбо относително лесно става 200
По темата - WhitePower недеи така няма да се счупи нищо ще баем сички :D

Коментар
-
виш сега, на бояна имаше доста свидетели на двете гонки, импрезата е 280 коня, а бмв то е на Ценко който е модератор в БМВ форума, такаче колега не се изказвай неподготвенTuning Mode написа:Аз изобщо не се кланям на BMW-та колега грешно си ме разбрал просто колегата ги хвърля така едни твърденияvsd написа:Колега, защо мислиш че bmw-то е нещо уникално. То ако всяка кола дето е 140 коня, толкова лесно ставаше 200 ...Tuning Mode написа:а BMW то 140 сток + дори и миниатурно турбо ще утиде към 200 коня може би и повече твоя пунтак трябва да има доста хиляди лева тунинг за да прескочи тези коли според мен
но ти си знаеш 
Иначе на всякя атмосферка 140 конски сили когато и сложиш турбо относително лесно става 200
Коментар
-
Успех и дано да стане.Ама за тия коне май трябва повече неща от по-голямо турбо,интеркулер и дюзи...Поне на доста места казват нещо подобно - 210 - 247 at the flywheelModifications upon this car were:-Cosworth Standalone managementBig valve head Potr Stainless steel manifold12mm headboltsPotrWhitePower написа:Alex ако всичко е на 6 ще извади 230 коня на колелата на 1 бар налягане ( и то само толкова заради бошовската електроника ) неговата турбина е големшкаAlfa 147jtd/ Alfa 147 Selespeed
Коментар
-
ние да иа направим да върви пак ште видим колко ште искара ме 4е така сме го закасали в момента 4е сигорно и реис немога да изпревариа дне6ниа ден е с две думи загубено време.е не 4ак загубено за6тото разбрах 4е поне триабва да си правиа пак испоскателите и пак свлиане на смукатели распанки и други 4аркове с две думи гар4а си е на лице.просто ниамам думи пред нервна криза сам.
Коментар
-
значи пунтото ти е с доста хиляди лева тунингsa6o_gt написа:виш сега, на бояна имаше доста свидетели на двете гонки, импрезата е 280 коня, а бмв то е на Ценко който е модератор в БМВ форума, такаче колега не се изказвай неподготвенTuning Mode написа:Аз изобщо не се кланям на BMW-та колега грешно си ме разбрал просто колегата ги хвърля така едни твърденияvsd написа:Колега, защо мислиш че bmw-то е нещо уникално. То ако всяка кола дето е 140 коня, толкова лесно ставаше 200 ...Tuning Mode написа:а BMW то 140 сток + дори и миниатурно турбо ще утиде към 200 коня може би и повече твоя пунтак трябва да има доста хиляди лева тунинг за да прескочи тези коли според мен
но ти си знаеш 
Импрезата 280 конски сили 4x4 вярно по тежка е но не няква случаина кола
иначе ми прилича на Stage 3 твоята кола явно
ще е интересно да дадеш инфо за нея

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар