Много фаиско
На мен дядо коледа ми напраил салона ама неможал да го сложи под елхата и го наръгал в джипа
Ето го
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
Един от най-култовите екземпляри на ФИАТ Браво в България си е това Зелиното
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
.....
и по яко щеше да става ако не го беше продал Пепката .... по това време трябваше да му се трансплантира сърце от купе турбо ... но си остана 1.4 .. а не вярвам новия собсвеник да се занимава с тея неща ..batproho написа:Един от най-култовите екземпляри на ФИАТ Браво в България си е това Зелиното

Коментар
-
Re: .....
стига с тея спамерски изпъненияPunto6369 написа:без винилчето и + прагчета от ГТ колата ще стане 6+ ...avtolak_serviz написа:здравейте колеги!!!! ето ви малко Търновско. е малко бледнее пред това което видях до тук но това е моята любовница!
мн лаченко изглежда .. ПОЗДРАВИ
момчето си я харесва така то може и други прагове да сложи не са само от ГТ праговете
искате номера на бронята----- то не остана тунинг пунто без да ми е напрвена тая интервенция
,а до винилчето мисля,че момчето да го сложи ми е харесало
УСПЕШНА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ ТУНИНГИСТИ И ДА ДЪДЕМ ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПРЕД 2010 ги да не се напите много
FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
Re: .....
какво пиене бе колега изчаквам президента да са изкажепия 1 кафе и си лягам каквои туи пиенеbravite написа:стига с тея спамерски изпъненияPunto6369 написа:без винилчето и + прагчета от ГТ колата ще стане 6+ ...avtolak_serviz написа:здравейте колеги!!!! ето ви малко Търновско. е малко бледнее пред това което видях до тук но това е моята любовница!
мн лаченко изглежда .. ПОЗДРАВИ
момчето си я харесва така то може и други прагове да сложи не са само от ГТ праговете
искате номера на бронята----- то не остана тунинг пунто без да ми е напрвена тая интервенция
,а до винилчето мисля,че момчето да го сложи ми е харесало
УСПЕШНА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ ТУНИНГИСТИ И ДА ДЪДЕМ ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПРЕД 2010 ги да не се напите много

Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар