sonicempire написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
Ако става въпрос за червеното Браво ,това са си оригинални прагове Abarth...На Пунто-то са подобни...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
-
Не знам дали свършиха ,ама Стефчо май е махнал джантите...Днес го видях на два пъти в Смолян и беше с джилязните ... пак е намислил някоя далавера...GbGz написа:Свършиха ли фиатчетата бре
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
хахахахPredatorsi написа:Не знам дали свършиха ,ама Стефчо май е махнал джантите...Днес го видях на два пъти в Смолян и беше с джилязните ... пак е намислил някоя далавера...GbGz написа:Свършиха ли фиатчетата бре
е къде си ме видял бре човек
то беше тайна ама айде в понеделник минавам на малки и много широки джанти 14"9j ET15 С гуми 225/40/14
тряа за пунто срещата да съм с яка стойка
Коментар
-
Ами карахме по теб с едно Пежо 306 от Фешъна до Луксор ,и след това мина покрай мен ,пак пред Луксор...Другият път ще ти махна да спреш ,че един път му се дзверих на Пунтото ,беше спрял на улицата над паркинга зад центъра (зад първо)...Та ако един пич с очила ти маха ,спирай ,това съм аз!!!stefcho_sm написа:хахахахPredatorsi написа:Не знам дали свършиха ,ама Стефчо май е махнал джантите...Днес го видях на два пъти в Смолян и беше с джилязните ... пак е намислил някоя далавера...GbGz написа:Свършиха ли фиатчетата бре
то беше тайна ама айде в понеделник минавам на малки и много широки джанти 14"9j ET15 С гуми 225/40/14
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
Ам да бе махни пък ако те видя ще спраPredatorsi написа:Ами карахме по теб с едно Пежо 306 от Фешъна до Луксор ,и след това мина покрай мен ,пак пред Луксор...Другият път ще ти махна да спреш ,че един път му се дзверих на Пунтото ,беше спрял на улицата над паркинга зад центъра (зад първо)...Та ако един пич с очила ти маха ,спирай ,това съм аз!!!stefcho_sm написа:хахахахPredatorsi написа:Не знам дали свършиха ,ама Стефчо май е махнал джантите...Днес го видях на два пъти в Смолян и беше с джилязните ... пак е намислил някоя далавера...GbGz написа:Свършиха ли фиатчетата бре

то тия дни само обикалям та често може да ме засичате :D А утре следобяда сигорно ще свалям железните джанти :D
Коментар
-
еее стига бе 14’ на 9ж това вече е бруталия чесноstefcho_sm написа:хахахахPredatorsi написа:Не знам дали свършиха ,ама Стефчо май е махнал джантите...Днес го видях на два пъти в Смолян и беше с джилязните ... пак е намислил някоя далавера...GbGz написа:Свършиха ли фиатчетата бре
Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
Ам то само тва остава да го напрая брутално отвънBUH написа:еее стига бе 14’ на 9ж това вече е бруталия чесноstefcho_sm написа:хахахахPredatorsi написа:Не знам дали свършиха ,ама Стефчо май е махнал джантите...Днес го видях на два пъти в Смолян и беше с джилязните ... пак е намислил някоя далавера...GbGz написа:Свършиха ли фиатчетата бре
тва са много редки джанти и неса никак ефтини да ги е.аУтре може и да има снимчици
Коментар
-
аз от тук съм пазарувал и съм доволен http://www.redline-tuning.com/0/avto...en-tuning.htmlПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Лудница е Колегаstefcho_sm написа::D
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар