eто и аз кво ще скроявам ..
някой ако иска тоя капак... може да се разберем за няква ценичка .. че малко съм я окъсал
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
колега такъв капак си имам (горе/долу)същия ,ама ае да намерим такава клапа за исускателните траби,ако знаеш каде ги продават или правят даи ценичка !!!! мерси предварителноs00rry написа:eто и аз кво ще скроявам ..
някой ако иска тоя капак... може да се разберем за няква ценичка .. че малко съм я окъсал 
FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
като например? :Dbravite написа:ммммммм още малко ти трябва да пораснеш в истински абартPB 5976 BC написа:Ето малко снимки с новите джанти ...
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
ее баш на теб ли да давам пример :D :D :D Ти си човека кадето може да го доварши (след като си го почнал)Racer GT написа:като например? :Dbravite написа:ммммммм още малко ти трябва да пораснеш в истински абартPB 5976 BC написа:Ето малко снимки с новите джанти ...

Коментар
-
Абе знам ли може да не разбирам кои знае колко....bravite написа:ее баш на теб ли да давам пример :D :D :D Ти си човека кадето може да го доварши (след като си го почнал)Racer GT написа:като например? :Dbravite написа:ммммммм още малко ти трябва да пораснеш в истински абартPB 5976 BC написа:Ето малко снимки с новите джанти ...

Ще го довършим братле,само крилото остана но скоро ще го монтираме и него!
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
a моята добавка кога ще я правимRacer GT написа:Абе знам ли може да не разбирам кои знае колко....bravite написа:ее баш на теб ли да давам пример :D :D :D Ти си човека кадето може да го доварши (след като си го почнал)Racer GT написа:като например? :Dbravite написа:ммммммм още малко ти трябва да пораснеш в истински абартPB 5976 BC написа:Ето малко снимки с новите джанти ...

Ще го довършим братле,само крилото остана но скоро ще го монтираме и него!
Коментар
-
a моята добавка кога ще я правим
ще ти пиша в скаип,нека да остане малко свободно време
Коментар
Реклама
Collapse

то сега е с крило от хгт
Коментар