Колеги изкажете мнение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля и аз с мойто фиатче почти готово...
Collapse
X
-
Много е добре.И както са те посъветвали пусни снимки в завършен вид, е може и докато го правите още снимки
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
много добре изглежда, ако приемаш забележки мисля че на последната снимка се вижда как капака ти не позволява на бронята да се надигне още малко нагоре и под фаровете ти остава една дразнеща празнина, стои някакси не на място така бронята. незнам как мислиш да го запълниш там според мен е добре да отнемете малко от капака
успех с проекта
Коментар
-
Значи цвета ще е като на фаровете.Надявам се до седмица да мога да пусна снимки в завършен вид.А за линията между фаровете и бронята няма ги вече.Просто като направих близката снимка не бях сложил стъклата на фаровете и имаше дупка отдолу.Фаровете пасват идеално на капака не закача в тях.Малко е намръщен свален е с около 3 см надолу капака.
Коментар
-
Тамън си мислех, че съм единствения, на който не му харесваDedra 2.0 написа:Я тук нещата почнали да заГолфстват
Но все пак евала за ентусиазма...всеки си има вкус
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар