Искам да ви попитам дали ще стане ако ги боядисам с черен спрей и дали ще стане хубаво според вас
Защото сега не ми се дават пари за джанти а тия ме изнервят та според вас с черно или с някакъв друг спрей да ги ръсна
и спрея става ли или ще се обели
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Боядисване на джанти ?
Collapse
X
-
Направо ще се загубят като добавиш цвета на колата и гумата. И да - спрея ще се излющи и грозотата, вместо да я прикриеш, ще я увеличиш. Песъкоструй и прахово боядисване и няма да се лющи...coolboby написа:С черния цвят, ще изглеждат още по-малки
AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
колега с по големи джанти тая кола я загробваш! сложиш ли и над 14 цола и умира! пробвал съм 15-ки да сложа ама на омаше фаца ама ич не варви. заради това си сложих пак 14 и направо насичам
според мен е добре да са черни двантите на черна кола черни жанти и ходят според мен. даже съм замислил да боядисам и мойте жанти черни. ще съм като черно петно през ноща няма да ме виждат много много

Коментар
-
Ние колегата май го отказахме от идеята да боядисва джантите.Ем няма да е ич без пари,ем ефекта съмнителен.Аз викам постискай малко,вземи си нови джанти,даже могат и употребявани да се намерят читави и по-тънко да минеш,с едно пастирани могат като нови да изглеждат.Пък то ако се замислиш джантите са за гъзария,гумите примерно са къде по-важни.Айде пък ако си много на зор,набелязал съм тука един тото пункт ма не мисля да пускам фиш :D ше направиме партияТака де на мен ми трябват амортисьори...
Коментар
-
Re: Боядисване на джанти ?
колега виждам че вече са ти го написали но и аз да потвърдя- черното прави джантата да изглежда по малка с 2 думи на твоята колица за да изглежда яко черна джанта трябва да е ПОНЕ 15-каTuz4eto написа:Искам да ви попитам дали ще стане ако ги боядисам с черен спрей и дали ще стане хубаво според вас
Защото сега не ми се дават пари за джанти а тия ме изнервят та според вас с черно или с някакъв друг спрей да ги ръсна
и спрея става ли или ще се обели
аз лично мислех да слагам черна джанта на купето ми но 17-ка понеже и то е черно ще стане мно яко обаче се отказах за сега че зимата си карам железните джанти , не ми се рискува с лети
YOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
BEGACHKI
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар