Това се води тепих и е точно за тапициране,не е мокет.Има "едър" има и с по-къси "косми" така да се каже.Има сив,черен,сиво-черен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Sound-Vision and BasS
Collapse
X
-
bjlagypa написа:Аз лично обмислям предната линия скоро да ми стане ето това : http://www.aval-bg.com/catalog/displ...bstyle_id=1888Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Ресурса който съм отделил за предна линия е до 100 максимум 110лв. Знам,че има и по добри,но всеки според чергата си.Утре ще правя боксовете.(аз съм ги почнал,ама не съм качил снимките на пц-то)Оглеждам и cd-та.До 300лв ще е.За тези пари втора употреба съм глдал много добри и качествени плеъри.(разглеждам обяви предимно за пайнер и алпин).Реша ли да купя чисто ново,за 300лв няма да е нещо кой знае какво,но ще е ново.Първоначалната ми идея беше за двд плеър (нормален без мониторчета по него),ама като им видях цените се отказах,а неискам да взимам някое от по евтините защото са постни откъм настройки и качество на звука.Това за мойте размишления!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
emzo написа:Колеги, дайте акъл.Как да намаля нивото на фабричните пищялки в Стилото?Няма отделен филтър, само кондензатор на пищялките, сложих R6A мидбаси и свирят в целия диапазон.Търся си филтри сега, но пищялките направо ми бъркат в мозъка.
Коментар
-
Хора не се излагайте с тоя херз, то по тая логика и Бошмен и всички по не елитни марки стават рослууд и тн. Аз имам бош мен за 40 кинта 12 инчов и съм доволен но в нас а в Бравото съм натепал 15’ JBL! двуканален на усилвател блаупункт 700w и мога гордо да заява че нито е скъпо а как свири.... Буквално не устана неразтракано място по колата и движи въздуха в купето стабилно. Всичко ми излезна 130 кинта незнам от каде ги намирате тия херци за толкова паричкиАЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Fiat 1100L 42г.
Коментар
-
FireBlade написа:Хора не се излагайте с тоя херз, то по тая логика и Бошмен и всички по не елитни марки стават рослууд и тн. Аз имам бош мен за 40 кинта 12 инчов и съм доволен но в нас а в Бравото съм натепал 15’ JBL! двуканален на усилвател блаупункт 700w и мога гордо да заява че нито е скъпо а как свири.... Буквално не устана неразтракано място по колата и движи въздуха в купето стабилно. Всичко ми излезна 130 кинта незнам от каде ги намирате тия херци за толкова паричкиА и не знам въобще как сравняваш марки като бошмен с херц, DLS, JBL и т.н. Ползвал съм най-различни продукти на блаупункт и от всичките останах крайно недоволен,и не само аз - а много хора които се занимават с караудио са недоволни.
Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
GbGz написа:bjlagypa написа:Аз лично обмислям предната линия скоро да ми стане ето това : http://www.aval-bg.com/catalog/displ...bstyle_id=1888Ако имахме кинти предполагам никой от нас нямаше да си прави нещата сам и да се хвали в тая тема, ами щеше да отиде в някоя караудио фирма и да ръсне 5 бона и да му я направят както си трябва и после само да се надува хахах
Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
emzo написа:DSK165 става само за среди и високи и то ако сте непретенциозни.Още един италиански шит :Dаз съм на мнение че не е важна марката а качеството обаче стана обратното в момента в моита кола гледам марката а не качествово
пък и са готини на външен вид с туи оранжевичкото и ма кефят
Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Колеги може ли да ми дадете приблизително размерите на кората отзад т.е най-дългата и най- широката и част, защото преди 2 дни направих тЮнинг на моита и ми разбиха колата снощи и ми я однесохаYellow_Flash_Colorz_PDT_45
Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар